w pospiechu wziałem E71 (sam jestem ciekawy czy bede zadowolony )Michał - Pon 16 Lut, 2009 o nie !!
to jest telefon dla tych którzy nigdy nie są najebani ...
nie da na nim sie pisać smsów w stanie wskazującym ...Bad-i - Pon 16 Lut, 2009
Michał napisał/a:
o nie !!
to jest telefon dla tych którzy nigdy nie są pomylony ...
nie da na nim sie pisać smsów w stanie wskazującym ...
ja nie pisze smsów (przynajmniej nie tak duzo), natomiast mysle ze ten jest lepszy do pisania niz np Omnia czy IPhoneMichał - Pon 16 Lut, 2009 luzik byku !!
ps. zadzwon do kliczko że już sie na niego szykuje. Bagar mam przygotowany w escorcie , jeszcze nie zapłacił Bad-i - Pon 16 Lut, 2009 on płaci tylo w proszku Michał - Pon 16 Lut, 2009 hheheheAnonymous - Pon 16 Lut, 2009 trzeba było brać samsunga Michał kocha i780 Bad-i - Pon 16 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
trzeba było brać samsunga Michał kocha i780
nie napisał tego Anonymous - Pon 16 Lut, 2009 to jegu ulbiony aparat telefoniczny tuz po i600 Bad-i - Pon 16 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
to jegu ulbiony aparat telefoniczny tuz po i600
to mi sie nokia jakos bardziej podoba, ale wiadomo rzecz gustuBad-i - Pon 16 Lut, 2009 Panowie temat troche zmienił sens (w zaistniałej sytuacji) dlatego mam pytanie:
co brac:
1. PLUS
2. ERA
3. ORANGE
i dlaczego
aha czy znacie jakies promocje lub inne specjalne wymysly bo musze jutro cos sobie wybrać (kurde wogole nie wiem jakie sa telefony, jakie abonamenty itd....)106 - Pon 16 Lut, 2009 o Plusie moge powiedziec ci wszystko.. mow gdzie dzwonisz najwiecej i jakiej
kwoty abonamentu nie chcesz przekreoczyc....Anonymous - Pon 16 Lut, 2009 ziom ja mam Orange na firme i powiem ci szczerze ze jestem zadowolony ale wszystko jest teraz do siebie bardzo zblizone ... kwestia telefonu jaki chcesz teraz ...
musisz usiasc i po prostu porównać sobie oferty abonamentu