Szkoda że tor właściciela nie ma - rozumiem że nadal jest tak że zjeżdżają się ludzie i jest wolna amerykanka?
Tor generalnie ma właściciela i jak się uprzesz że chcesz zapłacić, to możesz zapłacić , tylko po co, tak jak jeździmy za free zawsze jest ok, każdy i tak zdąży się wyjeździć ile chce.Bart - Nie 01 Mar, 2009
AndreXSi napisał/a:
Znam każdą trytytkę (dla Barta - tyrtytryrtrytryrtryrtryrtyrtytkę) na pamięć
muszę przyznać, że jeśli idzie o nazewnictwo jestem w mniejszości,
po wpisaniu w google hasła "tyrtytka" pojawia się 145 wyników, natomiast dla "trytytki" jest już 455 odpowiedzi. mi - Nie 01 Mar, 2009 dzięki za przednią zabawę, było miło.
P.S Wbrew wszelkim oczekiwaniom Panda skręca gorzej niż Mini
Janusz - Nie 01 Mar, 2009 a jak skręca coupe pewnego kaleki?? tak samo kaleko jak on?? własnie... apropo to pisze sie na prawy do tego coupe mi - Nie 01 Mar, 2009 refleksje z prawego: skoda nie jest najszybszym samochodem, jaki odwiedził wyrazów, ale ma przyjemną tendencję do wyjeżdżania dupą na zewnętrzną, miło tak dośćM - Pon 02 Mar, 2009
AndreXSi napisał/a:
[...]:< poza tym gdybyś przyjechał 190-tką to może bym skojarzył
przekazcie mu ode mnie znak pokojumi - Pon 02 Mar, 2009
michool_vt napisał/a:
czemu panda na zakrecie #6 hamuje? nie poznaje kolegi
panda niemal non stop hamuje, delikatnie lewą przytrzymywałem na wszelki wypadek
(spięty tylny dyfer trochę wynosi przód w pierwszej fazie zakrętu )Bart - Pon 02 Mar, 2009
mi napisał/a:
spięty tylny dyfer
= ściśnięte poślady?nox - Pon 02 Mar, 2009 coby się ładniej oglądało