Marek23 - Sob 27 Cze, 2009 MJ ma szacun...ale do prawdziwego hip hopu to on aż tyle nie wniósł.
Ale juz do muzyki 50 centa duzo. Sorry Majk Michał - Sob 27 Cze, 2009 klękasz do miecza za ten tekst Vlodarsky - Sob 27 Cze, 2009
Marek23 napisał/a:
k-mart napisał/a:
Eksentrycznym krolem pop'a nikt sie nie interesowal przez ostatnie 10lat a tu nagle wielu "fanow" sie obudzilo i pograzylo w zalobe.
Ja ostatnie parę miesięcy słuchałem dwu płyt majkela. Za jakiegoś fana się nie uważam. Zwyczajnie swoim zdaniem oddaje szacun za kawał dobrej roboty w życiu w dziedzinie muzyki.
k-mart nie wąchaj już kleju masz pewnie zły dzień za tydzień lub dwa to do Ciebie dotrze i będzie płakał jak bóbr po królu popu
50 cent wniósł wiele do naszego życia Majki jest pierwszym człowiek który dostał tyle razy z broni palnej w odbyt, prawe oko, śledzione i mały palec u prawej nogi i żyje
KonradMK - Sob 27 Cze, 2009 po prostu jest lepszym czarnuchem niż tupakMichał - Sob 27 Cze, 2009 jest lepszym czarnuchem nioż czarno biały majkel
majkel robił pop, nie hip hapMichał - Sob 27 Cze, 2009 vłodziu - swoją drogą, ładna fota. Sięgam po penisDeeS - Sob 27 Cze, 2009
a Michael ruchal corke elvisa...Marek23 - Nie 28 Cze, 2009
JIMEK napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ale Elvis ruchał dorosłych...
a Michael ruchal corke elvisa...
Ale miał założone 3 kondomy...to się nie liczy.k-mart - Nie 28 Cze, 2009 Niestety, wirtualnie nikogo z Was niczego nie naucze. Wczoraj musialem przekonac sporo osob ze Majkel wniosl troche do muzyki, ale tylko POP.
A pop to dla mnie taka muzyka, jak kjs'y odnosnikami rajdow.k-mart - Nie 28 Cze, 2009 Niestety, wirtualnie nikogo z Was niczego nie naucze. Wczoraj musialem przekonac sporo osob ze Majkel wniosl troche do muzyki, ale tylko POP.
A pop to dla mnie taka muzyka, jak kjs'y odnosnikami rajdow.Bad-i - Nie 28 Cze, 2009 k-mart trudno sie z toba nie zgodzic.Marek23 - Nie 28 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
A pop to dla mnie taka muzyka, jak kjs'y odnosnikami rajdow.
agriCHRZANEK - Pon 29 Cze, 2009 Heh - nie wiem o co spór ???
Zmarł? Zmarł
Był uważany za króla popu? Był
Był legenda za życia ? Był
To że umarł nie znaczy że zaraz wszyscy mają Go lubić
Ja tez przez ostatnie lata MJ słuchałem okazjonalnie więc za fana sie nie uwazam, ale gdyby fiknął pod koniec lat 80tych to chyba by była ogólnoświatowa trauma.
A porównanie Michaela z Elvisem jest średnie - pomijając kwestię że "Majkel" zmarł, a Elvis żyje