nox - Śro 20 Maj, 2009 Ponawiam pytanie dał byc rade załatwić foto listw z tej e46 ?? Zamontowanych już na aucie ?rasta - Śro 20 Maj, 2009 nox, wiesz jak właściciel mi podesle fotki to tak, ale róźnie z tym bywa, znaczy się zazwyczaj fotek ne wysyłają po montazu, ale postaram się go przycisnąć
Ps. Ten grafit jest kozacki Greg - Śro 20 Maj, 2009 Rasta, urzędujesz cały czas w 08pss? Chciałbym zajrzeć żebyś rzucił okiem na deskę, wycenił, dął dobre rabaty i pewnie temat zrealizował.
Ten grafit z pierwszego zdjęcia z BMW mi się podoba, ciekaw jestem jak wygląda w realu. Masz na miejscu próbki?rasta - Śro 20 Maj, 2009 Mam, lepiej zadzwonić wcześniej - 501-055-203
Dziś będziemy wieczorkiem flockować CHRZANEK - Śro 20 Maj, 2009 Ty Raściak... zobacz co znalazłem na 1 stronie
GeKo - Śro 20 Maj, 2009 Rasta: Czemu wyciąłeś foto kiery, Ja tu dziś propozycje chciałem zgłosić na walnym zgromadzeniu AXsjonariuszy i dupa kiera zniknęła. I weź tu prowadź tak poważną inwestycję jak AX company rasta - Śro 20 Maj, 2009 GeKo, nic nie wycinałem coś Imageshack nawala...
Carbon jest już pase Teraz się flockuje
Zaślepka air-baga do Subaru spec N GeKo - Czw 21 Maj, 2009 I tak oto można oszukiwać z wagą robimy odlew deski z Carbonu, a potem do floka i jesteśmy kilka kg w przód pP - Czw 21 Maj, 2009 byłem, macałem, fokus wygląda naprawde przytulnie w środku..wykonanie też jest na wysokim poziomie! rasta - Czw 21 Maj, 2009 Focus qarwa Focus pP - Czw 21 Maj, 2009 Ty możesz mówić fiezta albo fiesda PieQt - Czw 21 Maj, 2009 Raściak, a jak jest z utrzymaniem czystości - ściereczka mokra, odkurzacz? widziałem ze 2 deski tak brudne, że szok - właściciel twierdził, że nie daje rady wyczyścić tego ... jak to jest?Greg - Czw 21 Maj, 2009 O, właśnie, właśnie.