To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kia Soul - gorący następca Pandy!

Franek - Pon 21 Wrz, 2009

Autko fajne. Jesli decydujesz kupić taką furę i chcesz pojeździć nią 5 lat, to moim zdaniem warto brać nówkę.

Psi ząb odpuść. Wczoraj widziałem takiego soula z taką grafiką i nie za fajnie to na żywo wyglądało.

All in all - spoko. :]

mi - Pon 21 Wrz, 2009

kubas napisał/a:
a co o tym myśli pies Tomasz ?

Tomasz jest spokojny, bo to na szczęście nie jego uzębienie miałoby ewentualnie zdobić pojazd.

Btw. ostatnio skubaniec otworzył sobie samodzielnie szybę opierając się łapką o podłokietnik na drzwiach :crazy:

Bart - Pon 21 Wrz, 2009

mi napisał/a:
ostatnio skubaniec otworzył sobie samodzielnie szybę opierając się łapką o podłokietnik na drzwiach :crazy:

po czym puścił głośniej muzykę i wystawił nieco ową kończynę za szybę, coś w ten deseń:

mi - Pon 21 Wrz, 2009

yeah! :lol2:
martin.h - Pon 21 Wrz, 2009

bart napisał/a:
po czym puścił głośniej muzykę i wystawił nieco ową kończynę za szybę, coś w ten deseń

zimny łokieć ;D

mi - Pon 21 Wrz, 2009

no nie, e - ciepłe kolano...
KarQ - Pon 21 Wrz, 2009

bart napisał/a:
po czym puścił głośniej muzykę i wystawił nieco ową kończynę za szybę, coś w ten deseń:

Drzwi w drewnie. Czy to mahoń :?:

dzik - Pon 21 Wrz, 2009

KarQ napisał/a:

Dzik, czytałem na temat Magnetis i okazuje się, że to jest w porządku fureks. Doposażony, duży z 140 konnym gnojarzem wychodzi 65kółka. Ja wolałbym to niż Epice.

Wlasnie cena jest bardzo przekonywujaca. Jak bedzie zakupiony (99%) to dam opinie jak to wyglada.

Kia idzie do przodu, nie wiem jak w tym modelu bo jezdzilem tylko cee'dem narzekac mozna bylo tylko na plastiki we wnetrzu. Kumpel ma i30 i naprawde trudno sie do czegos przyczepic.

Nagdonili sporo, bo stare kie i hyundaie to gowno totalne.

mi - Pon 21 Wrz, 2009

dzik napisał/a:
stare kie i hyundaie to gowno totalne

jako właściciel kii powinienem teraz podać jakiś przykład starej fajnej kii albo hyundaia... I myślę... I myślę... No dobra - to gówno totalne, w sumie do czasów Ceeda/i30.

Powiem Wam szczerze, że Magentisa zobaczyłem dość niedawno. Inaczej - widziałem go jakiś milion razy, ale nie widziałem jego ceny. Ja pierdykam - kawał samochodu przyzwoitego za śmieszne pieniądze!

Jacek - Pon 21 Wrz, 2009

ten cytat w podpisie odziwo pasuje do wszystkich twoich postów :-)
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009

:wall:
Jacek - Pon 21 Wrz, 2009

:wall:
Michał - Pon 21 Wrz, 2009

Jacek - Pon 21 Wrz, 2009

całkiem ładne, jak kija
dzik - Pon 21 Wrz, 2009

mi napisał/a:
dzik napisał/a:
stare kie i hyundaie to gowno totalne

jako właściciel kii powinienem teraz podać jakiś przykład starej fajnej kii albo hyundaia... I myślę... I myślę... No dobra - to gówno totalne, w sumie do czasów Ceeda/i30.

Prawda jest taka ze czas zweryfikuje nowe modele. Narazie wygladaja dobrze, ale za mlode sa by cokolwiek powiedziec.