Franek - Pon 21 Wrz, 2009 Autko fajne. Jesli decydujesz kupić taką furę i chcesz pojeździć nią 5 lat, to moim zdaniem warto brać nówkę.
Psi ząb odpuść. Wczoraj widziałem takiego soula z taką grafiką i nie za fajnie to na żywo wyglądało.
All in all - spoko. mi - Pon 21 Wrz, 2009
kubas napisał/a:
a co o tym myśli pies Tomasz ?
Tomasz jest spokojny, bo to na szczęście nie jego uzębienie miałoby ewentualnie zdobić pojazd.
Btw. ostatnio skubaniec otworzył sobie samodzielnie szybę opierając się łapką o podłokietnik na drzwiach Bart - Pon 21 Wrz, 2009
mi napisał/a:
ostatnio skubaniec otworzył sobie samodzielnie szybę opierając się łapką o podłokietnik na drzwiach
po czym puścił głośniej muzykę i wystawił nieco ową kończynę za szybę, coś w ten deseń:
mi - Pon 21 Wrz, 2009 yeah! martin.h - Pon 21 Wrz, 2009
bart napisał/a:
po czym puścił głośniej muzykę i wystawił nieco ową kończynę za szybę, coś w ten deseń
zimny łokieć mi - Pon 21 Wrz, 2009 no nie, e - ciepłe kolano...KarQ - Pon 21 Wrz, 2009
bart napisał/a:
po czym puścił głośniej muzykę i wystawił nieco ową kończynę za szybę, coś w ten deseń:
Drzwi w drewnie. Czy to mahoń dzik - Pon 21 Wrz, 2009
KarQ napisał/a:
Dzik, czytałem na temat Magnetis i okazuje się, że to jest w porządku fureks. Doposażony, duży z 140 konnym gnojarzem wychodzi 65kółka. Ja wolałbym to niż Epice.
Wlasnie cena jest bardzo przekonywujaca. Jak bedzie zakupiony (99%) to dam opinie jak to wyglada.
Kia idzie do przodu, nie wiem jak w tym modelu bo jezdzilem tylko cee'dem narzekac mozna bylo tylko na plastiki we wnetrzu. Kumpel ma i30 i naprawde trudno sie do czegos przyczepic.
Nagdonili sporo, bo stare kie i hyundaie to gowno totalne.mi - Pon 21 Wrz, 2009
dzik napisał/a:
stare kie i hyundaie to gowno totalne
jako właściciel kii powinienem teraz podać jakiś przykład starej fajnej kii albo hyundaia... I myślę... I myślę... No dobra - to gówno totalne, w sumie do czasów Ceeda/i30.
Powiem Wam szczerze, że Magentisa zobaczyłem dość niedawno. Inaczej - widziałem go jakiś milion razy, ale nie widziałem jego ceny. Ja pierdykam - kawał samochodu przyzwoitego za śmieszne pieniądze!Jacek - Pon 21 Wrz, 2009 ten cytat w podpisie odziwo pasuje do wszystkich twoich postów Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 Jacek - Pon 21 Wrz, 2009 Michał - Pon 21 Wrz, 2009 Jacek - Pon 21 Wrz, 2009 całkiem ładne, jak kijadzik - Pon 21 Wrz, 2009
mi napisał/a:
dzik napisał/a:
stare kie i hyundaie to gowno totalne
jako właściciel kii powinienem teraz podać jakiś przykład starej fajnej kii albo hyundaia... I myślę... I myślę... No dobra - to gówno totalne, w sumie do czasów Ceeda/i30.
Prawda jest taka ze czas zweryfikuje nowe modele. Narazie wygladaja dobrze, ale za mlode sa by cokolwiek powiedziec.