Ale zielone saxo się pomylony, więc nie do końca sam wyjechałem to miejsce.
Lesiak/Kopeć ??!!
Tak.GeKo - Sob 09 Maj, 2009 Mnie również było miło spotkać(poznać) Kolega z Gliwic to Niemy rozumiem, bo tak troche zgadywałem
Martin.h auto widziałem, ale nadal nie wiem kto Ty jesteś
Jacek i Marek ładnie jechali podobało mnie się.martin.h - Sob 09 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Ja to ten blondyn w niebieskiej koszulce i oklularach Tomcat - Sob 09 Maj, 2009
martin.h napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ale zielone saxo się pomylony, więc nie do końca sam wyjechałem to miejsce.
Lesiak/Kopeć ??!!
Tak.
A co się im przydarzyło ? Ciekaw jestem bo ostatnio to moja bezpośrednia konkurencja na Tychach...martin.h - Sob 09 Maj, 2009 Dokładnie to nie wiem co bo nie pytałem, ale chyba coś z motorem bo nagle auto przestało jechać.Tomcat - Sob 09 Maj, 2009
martin.h napisał/a:
Dokładnie to nie wiem co bo nie pytałem, ale chyba coś z motorem bo nagle auto przestało jechać.
Szkoda chłopaków, bo Kuba na prawdę dobrze ogarnia i jest raczej z tych którzy prędzej pójdą po krzakach niż odpuszczą, a ja lubię takich kierowców
Mam nadzieje, że nie podzielę ich losu jutro...GeKo - Sob 09 Maj, 2009
martin.h napisał/a:
GeKo napisał/a:
Ja to ten blondyn w niebieskiej koszulce i oklularach
To myśmy się chyba już nie raz spotkali przy okazji sprintów, takie mam wrażenie Niemy - Nie 10 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Mnie również było miło spotkać(poznać) Kolega z Gliwic to Niemy rozumiem, bo tak troche zgadywałem
tak, to wlasnie ja, milo bylo poznac Jacek - Nie 10 Maj, 2009 W zielonym saxo spadła linka gazu.
Za mocno wciskal k-mart - Nie 10 Maj, 2009
jacek czajka napisał/a:
W zielonym saxo spadła linka gazu.
Za mocno wciskal
Michal, czytales to????? W cosworcie takie cos sie nie zdaza!nox - Nie 10 Maj, 2009 No to jeszcze pare fotek
Mi moge zapodać foty które ty robiłeś ??
tylko bokiem
pełna dzida
JDM
naprawde dobrze ogarniał
mi - Nie 10 Maj, 2009
nox napisał/a:
Mi moge zapodać foty które ty robiłeś ??
jeśli coś wyszło - zapodawaj!
p106rallye napisał/a:
Ale mom ryj szczaskanyyyy i kark
...a dajże spokój, ja będę chyba ciemniejszy od MarkaS3 teraz
k-mart napisał/a:
Ziom, jaki wynik, jak sie jechalo???
Pomyślmy - Mini ma najlepszy stosunek mocy do masy w klasie (no - może odchudzony swift ma lepszy, ale on nie skręca zbytnio), Jacek też ogarnia znośnie, więc nie mogło być inaczej niż jest (czyli jedynka, 10. w generalce); jedynym problemem był pasażer-balast zamiast pilota, ale nawet on nie zepsuł wyniku. A Sąsiadek jak zawsze - skopał jajca wszystkim bez mała (3. w generalce), mimo zdezelowanej astry, którą się przemieszczał i pilota, na którego zdrowiu i życiu zależało mu bardziej niż na własnej urodzie
nox napisał/a:
tylko bokiem
Kubuś to jest gość - wykluczenie z rajdu za 3 okrążenia rondka bokiem w 3. przejeździe mu się nie należało moim zdaniem (a w garażu już czeka silniczek v8 z siódemki)Marek23 - Nie 10 Maj, 2009 Ogólnie było bardzo fajnie i mam nadzieję, że południe częściej będzie się spotykało.Anonymous - Nie 10 Maj, 2009 Następna okazja to 23.V na torze w Tychach Młody Papież - Nie 10 Maj, 2009 następna okazja... jak poskładam peżoła to latamy po kato