HydePark - Moja zabawka jest lepsza, nie bo moja bo...
Kamilbike - Pon 20 Lip, 2009 Raiu Ty wiesz ze masz u mnie zaklepane sciganko, tylko musze najpierw pospawac rurki od IC i lecim.
NIECH KTOS ZAMKNIE TEN TEMATMarek23 - Pon 20 Lip, 2009
rabarbar napisał/a:
VW to juz sie wogóle nie liczy,ESP sie nie wylączy,z lewej sie nie da,tragedia panie...
Nawet Doskocz ma nowego Gti,więc coś w tym musi byc A tak serio to masz racje. Ale w ta strone to pojdzie, dlatego dobrze sobie zachowac jakis relikt motoryzacji.CHRZANEK - Pon 20 Lip, 2009
Marek23 napisał/a:
dlatego dobrze sobie zachowac jakis relikt motoryzacji.
W 106 nie miałem nawet ABSu a mimo to ogarniałem
Za 10 lat kierowcy nie będą umieli bez tego jeżdzić Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 na starosc strzelimy sobie po jakims Caterhamie albo ArieluAnonymous - Pon 20 Lip, 2009
Kamilbike napisał/a:
NIECH KTOS ZAMKNIE TEN TEMAT
Wystarczy zmienić temat (jest mocno perswazyjny) i parę postów wyrzucić.
Sam usunąłem wszystkie elementy konta mogące rodzić nerwowość Misiek_lbn - Wto 21 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Za 10 lat kierowcy nie będą umieli bez tego jeżdzić
90% osób z którymi rozmawiam są przerażeni że będą musieli zdawać egzamin na yarisie 6 biegowym a nie 5 !!
bo nie wiedzą jak wrzucać i kiedy biegi !!
więc jak ktoś się nauczy czegoś tylko w jeden sposób, to później w żaden inny nie będzie umiał, albo będzie bał się spróbować Anonymous - Wto 21 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Za 10 lat kierowcy nie będą umieli bez tego jeżdzić
Niestety ale na kursach uczą tyko jak dojechać z pkt. A do pkt. B.
Sam teraz uczę swoją kobitę, że biegi wrzuca się przed danym manewrem (np. skrętem), a nie w jego trakcie.
Ale drogi to nie tory wyścigowe, więc w sumie nie ma to takiego znaczenia!Marek23 - Wto 21 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
W 106 nie miałem nawet ABSu a mimo to ogarniałem
Sorry,ale tam najpierw tył chwytał bloki,więc u mnie masz szacun.
rabarbar napisał/a:
na starosc strzelimy sobie po jakims Caterhamie albo Arielu
Tak bym chciał. Na razie rajdy, a na starosc bezpiecznie na torze w jakies szufladzie czy innym wynalazku rwd, ktory trudno opanowac na prostej. Zycze tego kazdemu na tym forum Anonymous - Wto 21 Lip, 2009
rabarbar napisał/a:
na starosc strzelimy sobie po jakims Caterhamie albo Arielu
Cytat:
Tak bym chciał. Na razie rajdy, a na starosc bezpiecznie na torze w jakies szufladzie czy innym wynalazku rwd, ktory trudno opanowac na prostej. Zycze tego kazdemu na tym forum
I będziemy małolatów bajerować, że mamy akurat inne nastawy jak będą chcieli, żebyśmy polatali na torze...! Jeśli wiecie do kogo piję Marek23 - Wto 21 Lip, 2009 Dziewulski?Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 Jak usłyszałem starość i Atom to zobaczyłem jego! Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 W clio po wyjeciu bezpiecznika tez sie robią hamulce 50-50%,za pierwszym razem mocno sie zdziwilem
A na kursach to uczą parkowac a nie jezdzic,znam laske ktora wszystkie zakrety brala z wcisnięty sprzęgłem Anonymous - Wto 21 Lip, 2009
rabarbar napisał/a:
A na kursach to uczą parkowac a nie jezdzic,znam laske ktora wszystkie zakrety brala z wcisnięty sprzęgłem
Każda laska tak jeździ...! No chyba, że jej faceta to razi i ją podszkoli Marek23 - Wto 21 Lip, 2009 To jest dla mnie zagadka czemu Dziewul ma Atoma. Może przeciążenia boczne pozytywnie wpływają na obumarłe cebulki włosowe? Ciężko jednoznacznie stwierdzic...
Idę kur.wa szukac kołyski do clio, bo niedłguo mi ta żaba zardzewieje.
rabarbar napisał/a:
W clio po wyjeciu bezpiecznika tez sie robią hamulce 50-50%,za pierwszym razem mocno sie zdziwilem
Mechaniczny korektor siły hamowania. Bo inaczej bedziesz tracił na hamowaniach.Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 Teraz juz wiem.Masz u siebie taki korektor??