206 Gti - Sob 01 Sie, 2009 Mick - mozesz moje zdiećia wrzucic ?Stf - Sob 01 Sie, 2009
rasta napisał/a:
eździłem u kumpla w Foce na Bridgestone RE50A, nawet łyse są o klasę lepsze od F1. U siebie mam 17" na co dzień, a do upalania zakupiłem 16" i celuje only w R888 tylko brak $$$
tak jak Ci wspominałem, wiadomo - na r888 jest lepiej ale to nie jest tak że na 40sekundach schodzisz 1,5-2,0 sek. Na poprzednim Radomiu na zwykłych contisportach 2- które uważane są przez niektórych jako śmietniki (ja akurat je lubię) robiłem około 40,6-40,8 więc wychodzi na to że stopniałem tylko około 0,8-1,0 sek. Większym negatywem myślę można więcej urwać... bo co z tego że masz r888 jak jedziesz tylko narożnikiem gumy...Loko - Sob 01 Sie, 2009 Sekunda na takim krótkim kółku to już sporo. Ja po obniżeniu zawiasu i założeniu markgumów urwałem w wyrazowie tylko 0,5 sekundy w stosunku do seryjnego zawiasu i seryjnych mocno zużytych gum.KarQ - Sob 01 Sie, 2009 Stf, czemu teraz masz taki czas, a jak byłeś z chłopakami z Płocka to zrobiłeś ~1.20? Tor uległ zmianie?Stf - Sob 01 Sie, 2009 ziom, dwa kółka pod rząd były liczone ...ze startu około 60km/h.KarQ - Sob 01 Sie, 2009 A
Miałem takie ciche domyślenie, bo nie wyobrażałem jak można by tam zmienić, aż w taki sposób tor
A z ciekawości, doszły mnie słuchy po Radomiu, że chciałeś sprzedać gofera. (?) Ile w tej specyfikacji?Stf - Sob 01 Sie, 2009 przesłyszałeś się.KarQ - Sob 01 Sie, 2009 To dobrze, w końcu muszę zobaczyć jak golf klepie innych GeKo - Nie 02 Sie, 2009
Loko napisał/a:
a po obniżeniu zawiasu i założeniu markgumów urwałem w wyrazowie tylko 0,5 sekundy
to by się zgadzało na 1km na profi sliku można zejść 0,5-1sek. Doświadczenia z Tychów też tak schodziłem.