MotorSport - [Track Day] 4. impreza & evo Rally Sprint
GeKo - Pią 04 Wrz, 2009 NIe sądzę. Nyga udowodnił że klepie Nką mocniejsze auta. Jest rozjeżdżony i pewnie też nie pojedzie "czystym" autem. Obstawiam na niego.martin.h - Pią 04 Wrz, 2009
GeKo napisał/a:
(...) i pewnie też nie pojedzie "czystym" autem. (...)
Ale co ta wypowiedz ma znaczyć?
Marek zawsze jeździ autem w specyfikacji gr.N+ czyli rajdowa eNka bez zwężki i tak samo będzie w Tychach. Może trochę się zagalopowałem z tym "sklepaniem dupy". Ale jedno jest pewne, będzie świetne widowisko qbus - Pią 04 Wrz, 2009 i perfekcyjnie zna tor co bedzie Jego mega mocnym autem.
ja jutro bede wiedzial czy sie pojawie... robie wszystko co w mojej mocy, bylem w tamtym roku i strasznie mi sie podobalo, juz mam miejscowke na ogladarke na jakiejs petli wypatrzona z mapki martin.h - Pią 04 Wrz, 2009 W tym roku będzie lepiej bo dodatkowo szykuje się kilka rajdówek. Nyga, Stec, Wysocki, Mikołajczyk (Evo6), Stawiarski (Evo9), Janisz (po Kucharowe N14) i Łoś (ma jechać bardzo widowiskowo i znając Mariusza tak będzie ).106 - Pią 04 Wrz, 2009 dzis do evo serwisu w krakowie wiezli na lawecie zolte evo z biala klatka... moze na
jakis szybki remap przed zawodami Maciusiowy - Pią 04 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
No właśnie kto będzie? Może zrobimy jakąś liste żeby potem się nie szukać?
Ja już żadnych list nie robię...prawie przez to warna dostałem Loko - Sob 05 Wrz, 2009 Karwa, ja chcę tam być bo szykuje się fajna impreza, ale samemu jakoś słabo chce mi się jechać . Jest ktoś z okolic kto też chce jechać?ade - Sob 05 Wrz, 2009 ja pewnie bede sie wybieral, ale jeszcze nie wiem jak, w sensie czy astra czy normalnym autem i czy sam czy z kims:DGeKo - Sob 05 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
Ale co ta wypowiedz ma znaczyć?
Chodziło mi o to że w takich zawodach jak na Barbórce nie trzeba się trzymać regulaminu więc nie musi jechać ze zwężką. Czyli typową Nką.
P.S. Pierwsze słyszę że w N+ można jeździć bez zwężki , ale regulaminów gór nie śledziłem nigdy dokładnie.martin.h - Sob 05 Wrz, 2009
GeKo napisał/a:
P.S. Pierwsze słyszę że w N+ można jeździć bez zwężki , ale regulaminów gór nie śledziłem nigdy dokładnie.
Bodajże od dwóch lat można jeździć bez zwężki, przez co moce podchodzą pod 400 KM.Marek23 - Sob 05 Wrz, 2009 Zbyszek Stec jedzie Evo 6, 670 koni... Co za kon,licze na niego.ade - Sob 05 Wrz, 2009 chce ktos jechac z krakowa, na jakies 3-4h??wyjazd np. o 9 z krakowa i okolo 14-15 wyjazd z tych106 - Sob 05 Wrz, 2009
ade napisał/a:
wyjazd np. o 9 z krakowa
"Pierwszy przejazd już o 11:30"
astra jedziesz? ade - Sob 05 Wrz, 2009
106 napisał/a:
ade napisał/a:
wyjazd np. o 9 z krakowa
"Pierwszy przejazd już o 11:30"
astra jedziesz?
no to o 10 z krakowa:D:P
pewnie nubira:]Loko - Sob 05 Wrz, 2009 Ooo to ja się chętnie załapie, jedziesz sam czy z kimś jeszcze?