M - Wto 29 Wrz, 2009 Nie musi byc pierwsza firma. Ale przez ostatnie 12 miesiecy nie mozesz miec wpisu do ewidencji.martin.h - Wto 29 Wrz, 2009
michool_vt napisał/a:
ejj ale ile takich dofinansowań dają, bo zapewne jest milion chętnych
Mniej niż się wydaje.Anonymous - Wto 29 Wrz, 2009 bo nie chce sie ludziom bawić z załatwianiem sterty papierówJakarti - Wto 29 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
Co do UE to chyba bardziej skomplikowana sprawa, zalezy od branzy jak i wogole profilu Twoje dzialalnosci
absolutnie nie.
tematyka przykladow w tym artykule byla tak roznorodna, ze watpie zeby byly takie ograniczenia.
zajrze do domu to poszukam artykulu i podam tytul i numer wydania.
michoolku - w tej chwili jest max 10 os. na dotacje..
wiec nie jest to jakas wielka liczba.
kasy jest na prawde masakrycznie duzo..
wiem bo robimy promocje tego w necie..
polecam dla Warszawy i okolic:
www.mazovia.plMarek23 - Wto 29 Wrz, 2009
Cytat:
Nie musi byc pierwsza firma. Ale przez ostatnie 12 miesiecy nie mozesz miec wpisu do ewidencji.
Z UP chyba musi, ale nie bedę się kłócił, bo może się pani w biurze pomyliła
Jakarti napisał/a:
absolutnie nie.
tematyka przykladow w tym artykule byla tak roznorodna, ze watpie zeby byly takie ograniczenia.
zajrze do domu to poszukam artykulu i podam tytul i numer wydania.
Byłoby super, dzięki.Jakarti - Wto 29 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
Byłoby super, dzięki.
pusc mnie PW to nie zapomne kubas - Wto 29 Wrz, 2009 jakarti poszukaj poszukaj prosze
Z ue jest do 40tys pln. Bezzwrotnie, trzeba działać co najmniej rok.michool_vt - Wto 29 Wrz, 2009
Jakarti napisał/a:
michoolku - w tej chwili jest max 10 os. na dotacje..
wiec nie jest to jakas wielka liczba.
kasy jest na prawde masakrycznie duzo..
kurf to trza sie wykazac niezle, powodzenia chlopaki Anonymous - Wto 29 Wrz, 2009 To ja też ProszęMarek23 - Wto 29 Wrz, 2009 http://wprost.pl/gover/?s...udzki-2007-2013Jakarti - Wto 29 Wrz, 2009 to ogolnie o programie. ale to nie to o czym mowilem - wpadne do domku wieczorem to wkleje dokaldne info.
poczytajcie info ze strony www.mazovia.pl
wszystkie programy sa realizowane lokalnie dlatego na stronie wlasnego urzedu marszalkowskiego na pewno znajdziecie takie informacje.Marek23 - Śro 30 Wrz, 2009 efs.silesia-region.pl
Nie otwiera mi się ten link...a to chyba to o czym Jaka wspominał, jeśli chodzi o Śląsk.
Martinh, spróbuj Ty.martin.h - Śro 30 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
efs.silesia-region.pl
Nie otwiera mi się ten link...a to chyba to o czym Jaka wspominał, jeśli chodzi o Śląsk.
Martinh, spróbuj Ty.
U mnie też nie działa.Marek23 - Śro 30 Wrz, 2009 Co za kraj, co za unia Anonymous - Czw 01 Paź, 2009 A ja Wam polecam b. dobra strone, znajduje sie tu wszystko dla tych, ktorzy zamierzaja zakladac firme, oraz potrzebuja na to srodkow.
http://mambiznes.pl/