HydePark - Mistrzostwa Swiata w pilce noznej - Niemcy 2006
Anonymous - Czw 15 Cze, 2006 jelen
[ Dodano: Czw 15 Cze, 2006 ]
sobol! dwoil sie i troil
[ Dodano: Czw 15 Cze, 2006 ]
zewlakow pierwszy raz widzialem ze umie grac w pilkek-mart - Czw 15 Cze, 2006 ja juz na nic nie licze bo raczej nie ma na co, ciesze sie ze pokazali jakas klase i wartosc wczoraj.saxorulez - Czw 15 Cze, 2006 dla mnie grali dobrze - walczyli jak trzeba. Ale brakowało mi wykończenia w ataku - kostaryka potrafiła strzelić dwa gole a my nie?? Pozatym wykazali się walecznością i o to chodzi.
No i zgodze się z JIMKIEM że janas dał dupencji ze zmianami
podsumowując - fajne wakacje spędzili w niemczech - mogą załować że MŚ nie były w Argentynie lub Brazyli to by się bardziej opalili Jakarti - Czw 15 Cze, 2006 beznadziejne te mistrzostwa.. widzailem w ciagu ostatnich dni pare meczy i 75 % z nich rozstrzyga sie w 85 - 90+ minucie.. ot zeby nie byc goloslownym...
Niemcy - Polska
Anglia - Tr & To
Szwecja - Paragwaj
bede ogladal tylko koncowki.. na jdeno wyjdzie.saxorulez - Czw 15 Cze, 2006 ja przysnąłem troszkę przy pierwszej połowieJakarti - Pią 16 Cze, 2006 Przemówienie Boruca
Znalazłam na necie czyjś cytat więc go pisze bo jest dobry:
Z czego tu się cieszyć? Że przegraliśmy? Albo że walczyliśmy? To dopiero byłby wstyd na cały świat, gdybyśmy nie walczyli. Ja uważam, że daliśmy ciała. Totalnie - mówi Gazecie Wyborczej bramkarz Artur Boruc.
Do remisu z Niemcami brakowało 60 sekund...
I co z tego? Remis nic by nam i tak nie dał. Nie stworzyliśmy żadnej sytuacji, z której mógł paść gol. Niemcy mieli ich osiem. I o czym tu mówić? A przecież to my potrzebowaliśmy zwycięstwa...
Ale mimo wszystko i tak zagraliście z Niemcami o niebo lepiej niż z Ekwadorem.
Boruc: A ja uważam, że tak samo słabo. A może gorzej. Przegraliśmy. I to nie przez pecha.
Gdy patrzyliście na mecz Ekwador - Kostaryka, czuliście, że coś Wam ucieka?
Uciekło nam w naszych meczach z Ekwadorem i Niemcami. Mieliśmy szansę zaistnieć w świecie i kompletnie to spieprzyliśmy. Do rozpaczy doprowadza mnie ta nienormalna polska mentalność, że 0:1 z Niemcami nas cieszy. Tu trzeba płakać.
Był Pan jednak bohaterem tego meczu.
Boruc: Że co? Że Niemcy kilka razy we mnie trafili piłką? Nie jest się bohaterem przegranych meczów. Trzeba było wygrać.ps - Pią 16 Cze, 2006 istotnie, calkiem sensownie..[/list]Niemy - Pią 16 Cze, 2006 Boruc to koles z jajami, umie nazywac rzeczy po imieniu i przyznac sie do porazki, a nie tak jak reszta druzyny z Janasem naczele- gralismy dobrze, tylko mielismy pecha
albo w sumie to dobrze gralismy, tylko przegralismy
ewentualnie : gralismy bardzo dobrze, tylko nie strzelilismy gola :570:anjas - Sob 17 Cze, 2006 Też uważam że Boruc ma jaja. Pokazał się chłop z najlepszej strony - i w trakcie meczu i po nim.Michał - Sob 17 Cze, 2006 oj ma jaja , nawet całkiem duze Anonymous - Sob 17 Cze, 2006 basta dziewczyny. Ok, boruc - restecpah.dzik - Sob 17 Cze, 2006 Wynik + wypowiedzi na wywiadach sa zalosne. Jedyny wyjatek to wlasnie Boruc.
A tu troche humoru:
Trwają poszukiwania nowego napisu na autokar naszej reprezentacji! Oto propozycje:
-Tragiczni ale komiczni.
- My tylko przejazdem.
- 280 koni i 24 osły.
- Wystarczy duże białe „L” na niebieskim tle.
- Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (i zdjęcie Janasa)
- Autobus turystyczny.
- Walczyliśmy jak nigdy. Przegraliśmy jak zawsze.
- Co się stao?
- Ułomni ale skromni.
- Jedziemy na Love Parade.
- Ciulaci ale skrzydlaci.
- Ukryci i przerażeni.
- Uwaga niebezpieczeństwo!
- Nie kopać leżących!
- Prawie jak drużyna.
- Szybcy i wściekli.
- Kółko wędkarskie.
- Nie strzelać, bo może dostać niewinny kierowca!
- Polakom gratulujemy autobusu.
- Tak sobie pokreśliłem i tak mi wyszło.
- Którędy do wyjścia?
- Latający cyrk Pawła Janasa.
- Handel obwoźny – gipsowe krasnale.
- Komu punkty, komu? Bo jedziem do domu.
- Przewóz pracowników: Niemcy ===> Polska.
- Wyjście awaryjne.
- Nas nie dogoniat!
- Nam strzelać nie kazano.
- Szukamy pracy przy szparagach.
- Poszukiwacze zaginionej bramki.
- Lasy Państwowe sp. z o.o.
- Obóz wędrowny.
- Drużyna Actimela.
- Mesjasze narodów.
- To jest miejsce na Twoją reklamę.
- Tylko nie po twarzy.
- Pielgrzymka do Rzymu.
- Titanic.
- Aczkolwiek.
- Zjazd do zajezdni.
- Fundacja Jolanty Kwaśniewskiej „Dzieci Niczyje”.