co więcej SLR nie miał tablicy z przodu, co można tłumaczyć technologicnzymi względami, ale prawo w polsce jest takie, że kaźdy musi mieć tablicę z przodu - dlatego rajdówki mają nwet taką małą, ale mają
Lepiej, ja bym sprawdził czy ma aktualny przegląd bo Polskie prawo zabrania posiadanie go z boku, nie wiem czy na naszym czy inny forum czytałem o tym jak kolo SLRR'em podjechał do stacji diagnostycznej i właśnie z powodu wydechu nie dali mu przeglądu Anonymous - Wto 22 Wrz, 2009
rasta napisał/a:
posiadanie go z boku
nie z boku tylko zabrania posiadania go z prawej strony z tzw strony pasażeraFreeMan - Wto 22 Wrz, 2009
rasta napisał/a:
Barejka napisał/a:
co więcej SLR nie miał tablicy z przodu, co można tłumaczyć technologicnzymi względami, ale prawo w polsce jest takie, że kaźdy musi mieć tablicę z przodu - dlatego rajdówki mają nwet taką małą, ale mają
Lepiej, ja bym sprawdził czy ma aktualny przegląd bo Polskie prawo zabrania posiadanie go z boku, nie wiem czy na naszym czy inny forum czytałem o tym jak kolo SLRR'em podjechał do stacji diagnostycznej i właśnie z powodu wydechu nie dali mu przeglądu
dokladnie tak jest. U nas na stacji pol roku temu przechodzil badanie slr sciagniety z niemiec. Nie dostal stempelka za wydechy po bokach za przednia osia na co Polskie prawo nie zezwala.rasta - Wto 22 Wrz, 2009
grifin010 napisał/a:
nie z boku tylko zabrania posiadania go z prawej strony z tzw strony pasażera
Jeden huj PieQt - Wto 22 Wrz, 2009 no ale slr kupiony w salonie musi mieć homologację - jeśli jest homologacja w innym kraju UE, to z automatu taka jest nadawana - więc jeśli można kupić clr na daimlera gotliba w wawie, to jest to samochód dopuszczony do ruchumi - Wto 22 Wrz, 2009 o właśnie. Podobnie ze światłami diodowymi, które nie są dopuszczone teoretycznie (nie były do niedawna przynajmniej), a indywidualnie producenci dostają możliwość homologowania samochodów w nie wyposażonych. No i byle pan Henio ze stacji kontroli nie może później podważyć czegoś takiego, bo mu się nie podoba. Tak se myślę przynajmniej...M - Wto 22 Wrz, 2009 jak jest homo to niech ssie pałe,
cokolwiek by to nie znaczyło mi - Wto 22 Wrz, 2009 [sięgam po penis. Twój penis]rasta - Wto 22 Wrz, 2009
eM napisał/a:
jak jest homo to niech ssie pałe,
cokolwiek by to nie znaczyło
To piwedz to panu Heńskiwo, który odesłał SLR'a z kwitkiem heheBad-i - Wto 22 Wrz, 2009
rasta napisał/a:
eM napisał/a:
jak jest homo to niech ssie pałe,
cokolwiek by to nie znaczyło
To piwedz to panu Heńskiwo, który odesłał SLR'a z kwitkiem hehe
mysle ze takiemu Panu Henkowi mozesz narobic koło dupy za to ze nie zna przepisow i jest niekompetentny