Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
Bart - Sob 20 Mar, 2010 a ja chciałbym pochwalić ASO Vłodarski za rozmaite konsultacje telefoniczne saxorulez - Nie 21 Mar, 2010 wstawiłem Saxofona do ASO Włodarski. Także Marek przez najbliższe 5 dni nie będzie przyjmował klientów Vlodarsky - Pon 22 Mar, 2010
saxorulez napisał/a:
wstawiłem Saxofona do ASO Włodarski. Także Marek przez najbliższe 5 dni nie będzie przyjmował klientów
muszę zarobić na paliwo... zostawiłeś mi tylko pół baku
Najlepsze jest to, że zostawiłeś Łukasz a nie napisałeś co w nim robimy saxorulez - Pon 22 Mar, 2010 zaraz przepisze listę sprawdz PW w przeciagu 30 minut.. troche do napisania mamJakarti - Czw 25 Mar, 2010
saxorulez napisał/a:
wstawiłem Saxofona do ASO Włodarski. Także Marek przez najbliższe 5 dni nie będzie przyjmował klientów
u mnie szukuje sie maly spaw wydechu bo kamieniu na ktorym podskoczylo c2
- blokujesz stanowisko kurdę!!!GeKo - Czw 25 Mar, 2010 HelpDesk Vlodarsky to najlepsza infolinia michool_vt - Czw 25 Mar, 2010 agri! dziękuje, polecam Vlodarsky - Pią 26 Mar, 2010 michool_vt,
pierwszy raz się przyjrzałem Twojemu avatarowi - do tej pory myślałem, że masz na głowie majtki !! a to jest biała maska i białe włosy tak ? ale jaja saxorulez - Pią 26 Mar, 2010 bardzo podoba mi się w ASO Włodarski codzienny raport z prac, szacun dla Marka!Rudello - Pią 26 Mar, 2010 Vlodarsky przygotował hamulce w Renault Clio Sport na sezon 2010.
Nie będę mowił jak było bo prosił żeby mu nie robić loda, ale jest cacy Vlodarsky - Śro 31 Mar, 2010 Chłopaki jeśli komuś obiecałem, że zajmę się jego samochodem (kilku was było) to niestety muszę was przeprosić ale się rozchorowałem (znowu) Muszę dotrwać do końca tygodnia, żeby skończyć jeden samochód i kładę się do wyra (a miał być wyjazd na mazury)
Proszę kontaktować się ze mną po świętach. A zajmować się waszymi pociechami będę od 12-04-2010. Musicie dać mi się się wykurować... Bo wypluje płuca i już ze mnie pożytku nie będzie Panowie.Anonymous - Śro 31 Mar, 2010 proponuje do 12.04 zamknąć temat - zdrówka marek Greg - Śro 31 Mar, 2010 Zdrowia Mareczku!
I wpisz mnie gdzieś tam w kolejeczkę. Jakarti - Czw 01 Kwi, 2010
Greg napisał/a:
I wpisz mnie gdzieś tam w kolejeczkę.
japa
ja tam jestem !! a Ty przyjezdzasz bez kolejki