HH.ORG na Torze - astra zwana zardzewialym potworem vs ... ;]
Marek23 - Nie 24 Paź, 2010 ale gdyby to była tylko kwestia masy, to już na 1 i na pewno 2 astra musiałaby zmiażdżyć. Według mnie silnik był dłubany, a wujkiem Adego jest właściciel Irmschera ade - Nie 24 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
ale gdyby to była tylko kwestia masy, to już na 1 i na pewno 2 astra musiałaby zmiażdżyć. Według mnie silnik był dłubany, a wujkiem Adego jest właściciel Irmschera
a czy ja pisalem, ze jest seria?? w pimpie wszystko pisze... to, ze moc nie chce wyjsc na rolkach to juz inna kwestia:D
dla przypomnienia:
- glowica
- wydech
- ecumaster
- lekki zamach
- skrzynia z glownym 3,72 zamiast 3,55
- masa 1150 ze mna
irmscher moze i nie, ale w doubleB mam dobre uklady:D
dawac delte albo jakiegos coopera s:D
PS
zeby nie bylo tak rozowo, wieczorem dzwonil kumpel zeby potestowac wrx bugeye:D
liczylem, ze pojdzie latwo:D
z rolki jezdzilismy, 2jka odjezdam z dlugosc (spory lag w subaru), zapinam 3 jedziemy mniej wiecej rowno, zapinam 4 i... subaru spierdziela:D:P conajmniej 3 dlugosci, na piatce juz sie jakos nie oddala, ale mimo wszysytko spore becki:d
na szczescie po wszyystko sie wyjasnilo:d
wieksze turbo, 1,3 bara do odciecia, duzy IC i do tego wydech, wiec wsumie chyba mial prawo byc szybszy:DLoko - Pon 25 Paź, 2010 janusz został królem spotu, pościg za autobusem 108 zajechanie mu drogi, nieudane co wyminal ii dalej dzida. czy pan finalnie wsiadl do tego autobusu?Loko - Pon 25 Paź, 2010 janusz został królem spotu, pościg za autobusem 108 zajechanie mu drogi, nieudane co wyminal ii dalej dzida. czy pan finalnie wsiadl do tego autobusu?Bart - Pon 25 Paź, 2010 janusz został królem spotu, pościg za autobusem 108 zajechanie mu drogi, nieudane co wyminal ii dalej dzida. czy pan finalnie wsiadl do tego autobusu?GeKo - Pon 25 Paź, 2010 ade, Shamuj sie w pitstopie to Ci jeszcze wyjdzie 200+ matt - Pon 25 Paź, 2010 ja info o spocie przeczytałem o 16.30 więc lekki niewczas szkoda, bo bym Was wszystkich pogodził moją serwisówką na gassss nawet Yaris Tomcata by wymiękł jak bym haka jeszcze odkręcił Janusz - Pon 25 Paź, 2010
Loko napisał/a:
janusz został królem spotu, pościg za autobusem 108 zajechanie mu drogi, nieudane co wyminal ii dalej dzida. czy pan finalnie wsiadl do tego autobusu?
pan był chyba lekko na bani Pracuje w urzędzie celnym wiec ma czas na urozmaicanie sobie pracy. Potem się dziwimy ze wszystko tak długo tam załatwiają Głownie skupiał, na przeklinaniu kierowcy autobusu autobus oczywiście został dogoniony na następnym przystanku... Ale mój klient się na niego obraził.... wiec wysiadł na innym i czekał na następny autobuskubas - Pon 25 Paź, 2010
ade napisał/a:
dla przypomnienia:
- glowica
- wydech
- ecumaster
- lekki zamach
- skrzynia z glownym 3,72 zamiast 3,55
- masa 1150 ze mna
No i najważniejsze MODYFIKATOR PLUS !Maciusiowy - Pon 25 Paź, 2010
ade napisał/a:
jakiegos coopera s:D
jakiegoś ...phi!
ade napisał/a:
dawac delte
Bartek, ogarniaj czujnik, zdejm popiół szuflo i jedziemy Marek23 - Pon 25 Paź, 2010 Kiedys pisałem, że C20XE to najlepsze 2.0 N/A jakie wyszło i chyba tak serio jest.Loko - Pon 25 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
Kiedys pisałem, że C20XE to najlepsze 2.0 N/A jakie wyszło i chyba tak serio jest.
Weż pod uwagę, że Ade nexią 1.5 w gazie objeżdżał saxo Michoola , więc moze to nie do końca silnik astry ade - Pon 25 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
Kiedys pisałem, że C20XE to najlepsze 2.0 N/A jakie wyszło i chyba tak serio jest.
k20 jest napewno lepsze, 2.0 zetec jest nie duzo gorszy a sporo lzejszy, 2,0 fsi vw po podpieciu do normalnej elektorniki tez powinno byc lepszeCartoon - Pon 25 Paź, 2010 Jeśli chodzi o dwulitrowe silniki to wspomniał bym jeszcze o
http://www.fastfordmag.co...270.duratec.pdf
Marek23 - Pon 25 Paź, 2010 zetec i fsi na pewno sa lepsze od f4r