To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - astra zwana zardzewialym potworem vs ... ;]

Marek23 - Nie 24 Paź, 2010

ale gdyby to była tylko kwestia masy, to już na 1 i na pewno 2 astra musiałaby zmiażdżyć. Według mnie silnik był dłubany, a wujkiem Adego jest właściciel Irmschera :rotfl:
ade - Nie 24 Paź, 2010

Marek23 napisał/a:
ale gdyby to była tylko kwestia masy, to już na 1 i na pewno 2 astra musiałaby zmiażdżyć. Według mnie silnik był dłubany, a wujkiem Adego jest właściciel Irmschera :rotfl:

a czy ja pisalem, ze jest seria?? w pimpie wszystko pisze... to, ze moc nie chce wyjsc na rolkach to juz inna kwestia:D

dla przypomnienia:

- glowica
- wydech
- ecumaster
- lekki zamach
- skrzynia z glownym 3,72 zamiast 3,55
- masa 1150 ze mna

irmscher moze i nie, ale w doubleB mam dobre uklady:D

dawac delte albo jakiegos coopera s:D

PS

zeby nie bylo tak rozowo, wieczorem dzwonil kumpel zeby potestowac wrx bugeye:D

liczylem, ze pojdzie latwo:D

z rolki jezdzilismy, 2jka odjezdam z dlugosc (spory lag w subaru), zapinam 3 jedziemy mniej wiecej rowno, zapinam 4 i... subaru spierdziela:D:P conajmniej 3 dlugosci, na piatce juz sie jakos nie oddala, ale mimo wszysytko spore becki:d

na szczescie po wszyystko sie wyjasnilo:d

wieksze turbo, 1,3 bara do odciecia, duzy IC i do tego wydech, wiec wsumie chyba mial prawo byc szybszy:D

Loko - Pon 25 Paź, 2010

janusz został królem spotu, pościg za autobusem 108 zajechanie mu drogi, nieudane co wyminal ii dalej dzida. :rotfl: czy pan finalnie wsiadl do tego autobusu?
Loko - Pon 25 Paź, 2010

janusz został królem spotu, pościg za autobusem 108 zajechanie mu drogi, nieudane co wyminal ii dalej dzida. :rotfl: czy pan finalnie wsiadl do tego autobusu?
Bart - Pon 25 Paź, 2010

GeKo - Pon 25 Paź, 2010

ade, Shamuj sie w pitstopie to Ci jeszcze wyjdzie 200+ :hhe:
matt - Pon 25 Paź, 2010

ja info o spocie przeczytałem o 16.30 więc lekki niewczas :] szkoda, bo bym Was wszystkich pogodził moją serwisówką na gassss :jupi: nawet Yaris Tomcata by wymiękł jak bym haka jeszcze odkręcił :faja:
Janusz - Pon 25 Paź, 2010

Loko napisał/a:

pan był chyba lekko na bani :D Pracuje w urzędzie celnym wiec ma czas na urozmaicanie sobie pracy. Potem się dziwimy ze wszystko tak długo tam załatwiają :rotfl: Głownie skupiał, na przeklinaniu kierowcy autobusu :D autobus oczywiście został dogoniony na następnym przystanku... Ale mój klient się na niego obraził.... wiec wysiadł na innym i czekał na następny autobus

kubas - Pon 25 Paź, 2010

ade napisał/a:
dla przypomnienia:

- glowica
- wydech
- ecumaster
- lekki zamach
- skrzynia z glownym 3,72 zamiast 3,55
- masa 1150 ze mna

No i najważniejsze MODYFIKATOR PLUS !

Maciusiowy - Pon 25 Paź, 2010

ade napisał/a:
jakiegos coopera s:D

jakiegoś ...phi! :sleep:

ade napisał/a:
dawac delte

Bartek, ogarniaj czujnik, zdejm popiół szuflo i jedziemy :]

Marek23 - Pon 25 Paź, 2010

Kiedys pisałem, że C20XE to najlepsze 2.0 N/A jakie wyszło i chyba tak serio jest.
Loko - Pon 25 Paź, 2010

Marek23 napisał/a:
Kiedys pisałem, że C20XE to najlepsze 2.0 N/A jakie wyszło i chyba tak serio jest.

Weż pod uwagę, że Ade nexią 1.5 w gazie objeżdżał saxo Michoola ;D , więc moze to nie do końca silnik astry ;)

ade - Pon 25 Paź, 2010

Marek23 napisał/a:

k20 jest napewno lepsze, 2.0 zetec jest nie duzo gorszy a sporo lzejszy, 2,0 fsi vw po podpieciu do normalnej elektorniki tez powinno byc lepsze

Cartoon - Pon 25 Paź, 2010

Jeśli chodzi o dwulitrowe silniki to wspomniał bym jeszcze o
http://www.fastfordmag.co...270.duratec.pdf

:faja:

Marek23 - Pon 25 Paź, 2010

zetec i fsi na pewno sa lepsze od f4r :rotfl: