HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc
106 - Sob 12 Gru, 2009 ...i nie cofaja sie pod gradem ciosow jak najman tylko latara i do przodu Ryba - Sob 12 Gru, 2009 Pozostając w temacie sztuk walki, do dla idolem w tej dziedzinie jest Price Naseem Hamed.
Gość ma taki refleks że gardy nie musi nawet trzymać, a mi osobiście refleks bardziej imponuje niż siła
Misiek_lbn - Nie 13 Gru, 2009 a ja czekam aż pudziana walka będzie wyglądała jak któraś z tych...
nie jestem w temacie mma, widziałem tylko kilka walk może kilkanaście, ale wiem że potrafią być rzeźnie czasami Michał - Nie 13 Gru, 2009 końcówka jest hardkoremDeeS - Nie 13 Gru, 2009 kto do chuja zaglosowal na najmana w ankiecie?! Misiek_lbn - Nie 13 Gru, 2009 ja Kamilbike - Nie 13 Gru, 2009 Dla mnie ta walka wygladala troche jak bijatyka pod dyskoteka. Mysle ze gdyby Najman trenowal przez jakis czas tez jakies sztuki walki gdzie sie kopie to potrafilby z tych kopniec pudzianowskiego wyjsc jednak troche inaczej niz fikolkiem przez glowe, do tylu. Spieszylem sie na ten pojedynek jak glupi, bo akurat odwozilem staruszke pod Warszawe, ale po obejzeniu walki doszedlem do wniosku ze niepotrzebnie tyle paliwa spalilem KonradMK - Pon 14 Gru, 2009 wszyscy jedziecie na Pudziana a więc jak zwykle narzekacie jak typowe Polaczki. jakoś na wszystkich forach np amerykańskich ludzie są pod wrażeniem tej walki i nie marudzą że Pudzian to czy tamto. oto 3 interesujące podsumowania tej walki:
"Pudzian wjechał w niego jak motorem w kury"
"Tyle krawiec zużywa materiału, ile potrzebuje" - a propos niewyszukanej techniki Pudziana
i najlepsze:
PiTT - Pon 14 Gru, 2009 "Pudzian wjechał w niego jak motorem w kury"
zobaczcie to
GeKo - Pon 14 Gru, 2009 całosć trwa 9min. Przerobił go na mielone. 106 - Pon 14 Gru, 2009 zawsze znajdzie sie wiekszy kozak http://www.youtube.com/wa...player_embeddedKonradMK - Pon 14 Gru, 2009 hahahaha zobaczcie to od 4:17...
Thompson okłada Kimbo jak cycek, słychać nawet śmieszny dźwięk plaskania jakby konia walił hahahaha
pcs - Pon 14 Gru, 2009 niestety amerykanie zepsuli calkiem fajny sport, ktory wymyslili azjaci, robiac gwiazdy z jakichs malp pokroju tanka abotta, fry-ja, kimbo, boba sappa. Stare k1 bylo fajne z udzialem holendrow, ruskow, francuzow, brazylijczykow, thajow bylo techniczne i prawie bezkrwawe (nokouty zwykle po jednym ciosie). Niestety wiekszoc malp jest strasznie wielka w stosunku do wielkosci szczegolnie thajow wiec tluka sie miedzy soba.
Tu fajny przyklad jak stosunkowo najwiekszy ze starej szkolu pozamiatal malpe technika.
KonradMK - Pon 14 Gru, 2009 zamiast narzekać na nowe czasy, można sobie pooglądac prawdziwe walki mistrzów, bezkrwawe, gdzie honor i czyste kimono są na pierwszym miejscu