wielki komin w mosznie, słyszałem o tymanjas - Czw 26 Lis, 2009 zamieszczam to ponieważ dostałem mnóstwo zapytań na priv o dokładną lokalizację wsi Moszna względem komina:
Bart - Czw 26 Lis, 2009 to ja zadam pytanie:
kto bardziej, grifin czy barejka?M - Czw 26 Lis, 2009
Kod:
invalid argument
Bart - Czw 26 Lis, 2009
eM napisał/a:
Kod:
invalid
Dżon?CHRZANEK - Czw 26 Lis, 2009
Maciusiowy napisał/a:
największe polskie miasto po wschodniej stronie Wisły, stolica województwa lubelskiego (nieprzerwanie od 1474 roku) oraz Lubelszczyzny. Jest jednym z największych polskich miast, 2. w Małopolsce, a 9. miastem w kraju pod względem liczby ludności (350 462 mieszkańców) oraz 15. pod względem powierzchni (147 km²).
Historycznie położony jest w Małopolsce, początkowo w ziemi sandomierskiej, a następnie w ziemi lubelskiej, której stanowi centrum. Miasto leży na Wyżynie Lubelskiej (na granicy Płaskowyżu Nałęczowskiego i Płaskowyżu Świdnickiego), nad rzeką Bystrzycą – lewobrzeżnym dopływem Wieprza. Na terenie miasta do Bystrzycy wpadają dwie strugi: Czerniejówka i Czechówka. Prócz tego przepływa przez miasto czwarta rzeka – Nędznica zwana również Krężniczanką.
WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIAŁYSTOK
Z którym z forumowiczów zderzyłem się wracajac R5 ze szwajcarii ???Gaydek - Czw 26 Lis, 2009 Z Romanem Polańskim?Bart - Czw 26 Lis, 2009 Roman (na ćwiartkę?) robi ponoć niskie trzynastki Anonymous - Czw 26 Lis, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Z którym z forumowiczów zderzyłem się wracajac R5 ze szwajcarii ???
To Dzik Był !! Mick - Czw 26 Lis, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Z którym z forumowiczów zderzyłem się wracajac R5 ze szwajcarii ???
z Dzikiem
Pytanie:
o której godzinie wypada południe?OSKAR - Czw 26 Lis, 2009 O 12:00
Pytanie:
Kto miał type-r i trzymał go w garażu bo nie chciał żeby się pobrudził ??? A sam jeździł jajkiem.CHRZANEK - Czw 26 Lis, 2009
OSKAR napisał/a:
Kto miał type-r i trzymał go w garażu bo nie chciał żeby się pobrudził ??? A sam jeździł jajkiem.
Tfoja stara ???
EDIT: Dzwonił do mnie K-mart i potwierdził że to była stara Oskara.