Nie mam więcej pytań .Stf - Pią 08 Sty, 2010 Michał - dobry wybór! Będę stronniczy i uważam że tv Samsunga są jednymi z najlepszych w klasie tv która nas interesuje. Nie mówimy o premium czy cuś tylko o normalnych tv dla ludu. Faktycznie, głośniki to mega kupa - ale to i tak zazwyczaj rozwiązuje się dodatkowym sprzętem. Obrazu nie ma sensu zachwalać, bo musielibyśmy wykonać indywidualny test - sami wszystko podłączając i doprowadzając sygnał żeby porównanie z innymi tv było obiektywne. Co do rozmiaru - hyhy Michał za jakiś czas stwierdzisz że 60" też nie byłby za duży
PS. Rozumiem, że następna "Forza" u Ciebie ?strick - Pią 08 Sty, 2010
Gaydek napisał/a:
sharp
strick napisał/a:
Sharp
zefir napisał/a:
aquosa sharpa
Nie mam więcej pytań .
A wiesz, ze maja wspolna fabryke z sony?Stf - Pią 08 Sty, 2010 i szamszungiem z tego co kojarzę zefir - Pią 08 Sty, 2010
Stf napisał/a:
i szamszungiem z tego co kojarzę
dokladnie tez obilo mi sie o uszy, sony powiazane z samsungiem.strick - Pią 08 Sty, 2010 I z szajsungiem i z sharpem Gaydek - Pią 08 Sty, 2010
strick napisał/a:
Gaydek napisał/a:
sharp
strick napisał/a:
Sharp
zefir napisał/a:
aquosa sharpa
Nie mam więcej pytań .
A wiesz, ze maja wspolna fabryke z sony?
Wiem, że mają fabrykę w Japonii. Więcej grzechów nie pamiętam.PiTT - Pią 08 Sty, 2010 dobra bo widzę że jak zwykle temat schodzi na wszystko co nie jest związane z konkretnym zapytaniem
co z tego że ta sama fabryka?
wystarczy że mają podzielone matryce, częsci itd do każdej marki i już jest coś innego
z tego co wiem to jednak sony ma inne matryce niż samsung, może są w jednym miejscu robione ale jednak są inneStf - Pią 08 Sty, 2010 ma inne.Bad-i - Pią 08 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
dobra bo widzę że jak zwykle temat schodzi na wszystko co nie jest związane z konkretnym zapytaniem
Przeciez to u Nas normalne, zapytasz jaki TV a skonczysz na dziwkach z Odlotow w Swieto Tranportowca z latarą w dachu
p.s. Tradycyjnie i konsekwetnie ide w SONY i chooyqbus - Pią 08 Sty, 2010 ja mam ziomka co sprzedaje sprzet rtv agd i generalnie jak szukalem tv dla siebie i siostry to polecal nam sony z prostego powodu, nie wracaja prawie w ogole na serwis a jesli ktos ma mniejszy budzet to samsung takze taki tez wzialem i sobie (26'') i siostrze (42'') i jestem mega zadowolony.Bad-i - Czw 06 Maj, 2010 nie wiem gdzie byla ta dyskusja to odkopie ten temat.
Kurde do tej pory caly czas kupowalem sony i bylem z nich bardzo zadowolony. Ale jakos tak ze wzgledow technicznych kupilem sobie dzisiaj do gabinetu 32" LED Samsunga. No i koorwa wszystko jest bajka, obraz niszczy system, nawet z wygladu ten TV mi sie podoba (plus to ze jest mega cienki). Ale np wlaczamy TVN a tam obraz jak teatr. Wiem ze juz kiedys poruszalem ten temat ale chyba nie padla jednoznaczna odpowiedz.
Dla porownania biore dwa TV Sony 46" i w/w Samsunga, na tej samej antenie (nawet nie satelicie) i roznica jest ogromna. Czy to jakos ta sie ustawic czy to jest to o czym w wiekszosci poratali mozna wyczytac, ze poprostu przy wiekszym TV to wrazenie ogladania teatru zanika ??Michał - Czw 06 Maj, 2010 teatr ?TOXIC - Czw 06 Maj, 2010 Bad-i, to obrobka cyfrowa samego tv. powyłączaj kilka funkcji (tryby kinowe kontrasty automatyczne itp) i zobaczysz ze obraz wroci do normy. Nie pamietam jak sie ta funkcja nazywala w samsungu ale wiem o czym mowisz (mnie sie to akurat nie podoba bo wrazenie że zaraz obraz wyprzedzi dzwiek )PiTT - Czw 06 Maj, 2010 moj ojciec ma samsunga na ledach i doskonale wiem o co chodzi
obraz jest zyleta, ale jak dla mnie zbyt przerysowany
w soniaku kolory są naturalniejsze wg. mnie