To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - Mr Cleaner Detailing Shop rabat dla HH 7%

PGmaster - Sob 06 Mar, 2010

Bonczek napisał/a:
PGmaster napisał/a:
W Płocku nadal jest 1 zl=1 minucie.

W Wawie na Gorczewskiej udalo mi sie umyc samochod za 6zl i wygladal calkiem niezle.

Golf z Avatara jest Twój? Bo widziałem takiego właśnie na tej myjni w przeciągu ostatnich 2 dni :)

Ta moj. Na myjni bylem jakos w czwartek wieczorem ;)

Greg - Wto 28 Cze, 2011

Polecam, polecam!
Zamówiłem w niedzielę, dziś już miałem przesyłkę. :) I nawet gratis mały wewnątrz. :)

nox - Śro 28 Gru, 2011

Wietrzymy magazyn MrCleaner'a tylko do końca roku bardzo wysokie wyprzedaże . Zapraszam!

www.MrCleaner.pl

KarQ - Śro 28 Gru, 2011

Mam rozumieć, że zestawy kosmetyków dla amatorów, które kiedyś podawałeś możesz zaoferować nawet o 60% taniej?

Muszę odszukać te zestawienia :]

Bart - Śro 28 Gru, 2011

nox napisał/a:
Wietrzymy magazyn MrCleaner'a

co się stało, Dżon buty zostawił?

EmerytRs2 - Śro 28 Gru, 2011

jakby coś zostało z przeterminowanego towaru, chętnie przygarnę zestaw do treatmentu przesyłka na mój koszt :faja:
Greg - Śro 28 Gru, 2011

nox, co bys polecił do polerowania (jakieś pasty/mleczka + ręczne pady)? Lakier przygotowuję Smartwaxem (szampon, glinka), a na koniec daję Concours. Brakuje mi teraz czegoś dobrego do polerowania (sporo swirls'ów).

Ew. jakiś sealant?

Pomocy ;)

Maciusiowy - Śro 28 Gru, 2011

Bart napisał/a:
nox napisał/a:
Wietrzymy magazyn MrCleaner'a

co się stało, Dżon buty zostawił?

:lol2: :lol2: :lol2:

tutaj wietrzenie nie pomoże, potrzebna mocna chemia! Ewentualnie Sanepid...

Kamill - Śro 28 Gru, 2011

Greg napisał/a:
nox, co bys polecił do polerowania (jakieś pasty/mleczka + ręczne pady)? Lakier przygotowuję Smartwaxem (szampon, glinka), a na koniec daję Concours. Brakuje mi teraz czegoś dobrego do polerowania (sporo swirls'ów).

Ew. jakiś sealant?

Pomocy ;)

Ja bym ci to polecił na maszynę jak masz
http://www.mrcleaner.pl/m...50ml-p1178.html
Ewentualnie compound jezeli sa wieksze rysy lub chcesz wicej lakieru zebrać i pozniej po compound, swirlx w miejscach gdzie cie sie nie bedzie efekt podobał do konca.
Seicento robiłem swirlxem całe, maske compound-dem bo miala wieksze rysy, ale lakier był na tyle utleniony ze maska wyszła deko zywsza wiec mozna było całe auto pociągnąc compundem.
Z tym że w ibize, gdzie mam maske jak fale dunaju compundem narobilem troche swirli dodatkowych i musialem swirlxem to przepolerowac ponownie, sprawdził sie świetnie.

kubas - Śro 28 Gru, 2011

Kamill napisał/a:
Greg napisał/a:

Ew. jakiś sealant?

Pomocy ;)

Ja bym ci to polecił na maszynę jak masz
http://www.mrcleaner.pl/m...50ml-p1178.html
Ewentualnie compound jezeli sa wieksze rysy lub chcesz wicej lakieru zebrać i pozniej po compound, swirlx w miejscach gdzie cie sie nie bedzie efekt podobał do konca.
Seicento robiłem swirlxem całe, maske compound-dem bo miala wieksze rysy, ale lakier był na tyle utleniony ze maska wyszła deko zywsza wiec mozna było całe auto pociągnąc compundem.
Z tym że w ibize, gdzie mam maske jak fale dunaju compundem narobilem troche swirli dodatkowych i musialem swirlxem to przepolerowac ponownie, sprawdził sie świetnie.

Megs to gówno ;D

Menzerna FG500 na futrze i potem na to PF2500 na miękkim padzie i będzie igła...

leon - Śro 28 Gru, 2011

kubas mistrzem detailingu :>
kubas - Śro 28 Gru, 2011

leon napisał/a:
kubas mistrzem detailingu :>

to wiadomo nie od dziś :)

Bart - Śro 28 Gru, 2011

leon napisał/a:
kubas mistrzem

kubas napisał/a:
to wiadomo nie od dziś :)

+1

Greg - Czw 29 Gru, 2011

Panowie, wyraźnie pisałem, że do polerowania ręcznego. ;) :P Nie mam maszyny i nie zamierzam kupować, chcę się samemu pomęczyć w wolnym czasie. :D

Any 1?

nox - Pią 30 Gru, 2011

Kubas ty to chyba wszystko przetestowałeś że taki mooondry jestes

Greg jaki laier na jakim aucie c2 ? tam jest czarny UNI ?