no dobra ale ja slyszalem, ze Ty ogladasz komedie romantyczne, a tam w ogole chyba sie nie ginie
chyba że z przyczyn naturalnych Misiek_lbn - Pią 08 Sty, 2010 you got me k-mart - Pią 08 Sty, 2010 co do filmu:
tresc: 0
zdjecia: 10bizon - Pią 08 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Maciuś już to wyjaśnił
czytałem to, ale chcę od Was opinii, ktoś był na obu?
to co pisze mi jakiś typ z innego miasta nie jest wyznacznikiem, nie znam go, nie ufam mu
podpisuje sie, tez bym chcial wiedziec, mimo, iz isc nie zamierzam PGmaster - Pią 08 Sty, 2010
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
czytałem to, ale chcę od Was opinii, ktoś był na obu?
to co pisze mi jakiś typ z innego miasta nie jest wyznacznikiem, nie znam go, nie ufam mu
ja też potrzebuję jasnej i klarownej informacji - gdzie mam pójść na tego awantara, żeby mi prawdziwie kopara opadła.
Ja slyszalem ze najlepiej wybrac sie do Sadyby. I sam zamierzam tam isc.KonradMK - Pią 08 Sty, 2010 ale w sadybie właśnie wyświetlają analogowo. Cezary wrzucał linka gdzie to bylo tłumaczone.PGmaster - Pią 08 Sty, 2010 Jedyny cyfrowy IMAX jest w Łodzi rasta - Pią 08 Sty, 2010 Sadyba daję radę, ale Cinema City czy multikino też.
Cytat:
co do filmu:
zdjecia: 10
A jak oceniasz np. treść 2012, Transformers 2 czy Terminator 4, skoro Awatar=0, he?ps - Pią 08 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Sadyba daję radę, ale Cinema City czy multikino też.
Cytat:
co do filmu:
zdjecia: 10
A jak oceniasz np. treść 2012, Transformers 2 czy Terminator 4, skoro Awatar=0, he?
ja bez ogladania zadnego, daje zero kazdemu rasta - Pią 08 Sty, 2010 Też się zgadzam ,ale w takim wypadku Avatra jednak zasługuje na więcej.k-mart - Pią 08 Sty, 2010
Cytat:
A jak oceniasz np. treść 2012, Transformers 2 czy Terminator 4, skoro Awatar=0, he?
dobro vs zlo
tak mozna strescic ten film.
2012 nie ogladalem i nie bede.
na transformesa zostalem namowiony i zaluje tych 2h.
t4 akurat mi sie podoba, pod kazdym wzgledemM - Pią 08 Sty, 2010 Od czasów szreka kreci sie bajki dla doroslych,
kiedys bajki byly dla dzieci.
Teraz dorosli idą na bajkę dla dzieci do kina i niektórzy doszkują się fabuły jak w forrescie gumpie.
ZApytajcie sie mlodszych krewnych czy film był fajny a nie sie tu wyklucacie stare konie.k-mart - Pią 08 Sty, 2010 avatar nie skreca!rasta - Sob 09 Sty, 2010 R5 nie skręca!Misiek_lbn - Sob 09 Sty, 2010 odczep się Ty od r5 !
106/saxo może nie skręcać, ale nie r5 !