ICE - In Car Entertainment - Jakie radyjko w rozsądnej cenie.
Maciusiowy - Wto 01 Wrz, 2009 alpine, alpine, alpine...wykonanie, dźwięk i w sumie dobra cena
no chyba, żeby podjechać hardkorem i nakamichi bizon - Wto 01 Wrz, 2009 nakamichi jest pr0 leon - Wto 01 Wrz, 2009 uzywalem kilku pionków .. wszystko top i tak jak ma byc ... przez dlugi czas szukalem czegos z wbudowanym bluetoothem ale ostatecznie zrezygnowalem ze wzgledow finansowych
apline - jelsi juz to wyzsze 9... za nizsze przeplaca sie za marke
naka - gdyby tylko bylo mnie stac Michał - Wto 01 Wrz, 2009 marcel
radyjko fajne i dobre
ale na twoim miejscu poszukałbym czegos bardziej retro, moze znajdziesz nakamichiPiTT - Wto 01 Wrz, 2009 retro i do tego 2din
Maciusiowy - Wto 01 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
retro i do tego 2din
...i do tego z centralnym głośnikiem do dolby digital - i co najmniej 4 din vitesse - Wto 22 Wrz, 2009
Marcel 08 napisał/a:
mamw SI jakiegoś brzydkiego blaupunkta .... a zawsze lubiłem Alpinki ...
takie cos kupił Ryba, a kupił bo wazy 1kg a to dal niego priorytet dla mnie za mały wyswietlacz i ubogie a nawet brak sterowania filtrami za ta cene mozna nabyc lepsza alpine
obecnie mam 9856rRyba - Czw 01 Paź, 2009
Marcel 08 napisał/a:
mamw SI jakiegoś brzydkiego blaupunkta .... a zawsze lubiłem Alpinki ...
Dokładnie tak,
kupiłem to radyjko i jest na prawdę OK.
Waży 1/3 z tego co inne szpejstwa, nie ma zbędnego odtwarzacza laserowego i genialne w nim jest to, że nie ma zbędnych trybów - jest tylko USB mode / tuner.
PolecamAnonymous - Wto 01 Lis, 2011 Polecacie jakieś radio z tych przecenionych ? http://www.morele.net/rtv...0,,,1,,,p,0,/1/Bonczek - Wto 01 Lis, 2011 A co musi mieć radio dla Ciebie?Anonymous - Wto 01 Lis, 2011
Bonczek napisał/a:
A co musi mieć radio dla Ciebie?
Na pewno wyjście na wzmak , płyt nie słucham częściej puszczam coś z telefonu przez Aux.
Muzyki słucham różnorodnej od rocka , hh. do takiego delikatniejszego techno Bonczek - Wto 01 Lis, 2011 Czyli nacisku na jakość dźwięku nie ma? To kup sobie Sony Anonymous - Wto 01 Lis, 2011
Bonczek napisał/a:
Czyli nacisku na jakość dźwięku nie ma? To kup sobie Sony
Nie stać mnie w tej chwili na jakość dźwięku a z chęcią bym kupił coś z serii CDA Bonczek - Wto 01 Lis, 2011 Tylko w modelach, które mają dać jakość stawia się głównie na bardzo precyzyjny odtwarzac CD i procesor dźwięku pcs - Wto 01 Lis, 2011 Kup Pan cos z dobrym przetwornikiem analogowo cyfrowym i cyfrowym wyjsciem, ktore pasuje do cyfrowego wejscia w Twoim odtwarzaczu (najprosciej USB), to na puszczaniu muzy z dziwnych urzadzenien przez analogowy kabel i aux masz najwieksze straty w jakosci (chyba ze mp3 sa straszniekulawej jakosci. Czasem mozna kupic cos uzywanego z papierami w dobrej cenie np. przez fora audio.