k-mart - Czw 20 Maj, 2010 dzisiaj troche poczyscilem 5tke, strasznie duzo pajeczyn i roznych stworzen w niej bylo.
jutro foty.
z drugiej strony zastanawiam sie jak spec wytrzymuje trasy +1300km w tym bagazniku. strasznie glosno tam z tylu nawet przy zaplonym silniku, nie chce myslac jak jest przy +180zl, z tylu jest sama blacha Barejka - Czw 20 Maj, 2010 moze spec lubi jak jego jajca wibruja na drgajacej podlodze bagaznika wasq - Czw 20 Maj, 2010 oki to tak teraz na powaznie
ile wyjdzie za ta fure gotowa w polsce ???
wrzuce do mnie na forum r5 moze ktos sie trafi
pzodrok-mart - Czw 20 Maj, 2010 kurde nie wiem
chyba jej nie sprzedam. pojezdzilem 1,5dnia i juz mi szkoda.
zostawie sobie u wujka w stodole
bedac w PL bede sobie napierdalal po okolicznych oesach
zaden hatch nie sprawia tyle frajdy z upalania jak ten, przynajmniej z tych ktore mialem.Misiek_lbn - Pią 21 Maj, 2010 w głusku zostawisz u wojtka
idealny pomysł k-mart - Pią 21 Maj, 2010 zgadza sie.
kazdy kto ja zniszczy oprocz mlodego, ma latary w dupeqbus - Pią 21 Maj, 2010 ja bym moze wzial, pojezdzil ile sie da, zepsuje sie i postawie pod blokiem... z tamta nie da sie dojsc do ladu wiec beda staly dwie kolo siebie :D:D CHRZANEK - Sob 22 Maj, 2010
qbus napisał/a:
ja bym moze wzial, pojezdzil ile sie da, zepsuje sie i postawie pod blokiem... z tamta nie da sie dojsc do ladu wiec beda staly dwie kolo siebie
qbus - hurtowy nabywca wszystkich R5 po Kej Marcie k-mart - Sob 22 Maj, 2010 ten temat w sumie mozna wrzucic do kibla.
prosze spuscic wode.
dziekuje!CHRZANEK - Sob 22 Maj, 2010 Rozmawiałem z Anjasem przez telefon satelitarny.
Kazał zamknąć