rasta - Nie 16 Maj, 2010 Może i standard ale leciałem pierwszy raz. Pierwsza część mocno techniczna i bardzo śliska, druga już bardzo szybka a w lesie pełen ogień
Przejazdów było 6 z czego 5 mierzonych, a liczyły się 3 najlepsze, które były sumowane i decydowały o zajętym miejscu.Loko - Nie 16 Maj, 2010
rasta napisał/a:
Może i standard ale leciałem pierwszy raz.
Standard nie miał nic wspólnego z twoją jazdą czy wynikiem , po prostu porównanie imprezy exotic cars z superoesem, stąd też dalsze pytanie o ilosć przejazdów.
NA superoesach są 3 mierzone przejazdy i płaci się 100 pln więc wypada podobnie.rasta - Nie 16 Maj, 2010 Wyniki:
Stf - Nie 16 Maj, 2010 o kurde. to byłaby szansa powalczyć eską w swojej klasie rasta - Nie 16 Maj, 2010 Zawsze jest szansa Misiek_lbn - Nie 16 Maj, 2010
krzywe zawieszenie masz, mało styka Ci z drogą...
to fajne fydi - Pon 17 Maj, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
krzywe zawieszenie masz, mało styka Ci z drogą...
zawieszenie jest trochę mięciutkie, ale ma to swoje plusy na dziurach.
Marek23 - Pon 17 Maj, 2010 Gratki dla Fydiego i Rasciaka(pomimo,że jeździ Fordem).rasta - Wto 18 Maj, 2010 [/COLOR]Zaległe video z Lublina
Ps. STi nie skręca
Kielce, niestety najlepszych przejazdów nie mam skręconych bo zapomniałem wziąć, trzymak na kamerę ale na szczęście udało się pożyczyć od Pabla za co mu dziękuję
luźny przejazd
Taryfowy przejazd
Niestety najlepszych przejazdów nie nagrałem....PGmaster - Wto 18 Maj, 2010 rasta wez popraw te linki.rasta - Wto 18 Maj, 2010 Done Stf - Wto 18 Maj, 2010 rzeczywiście ślisko... kiedy jedziemy na kielce ?Janusz - Wto 18 Maj, 2010 rasta weś oklej fele rasta - Wto 18 Maj, 2010 Na żywo dają radę