Zamknąć temat ? (otworzymy jakoś miesiąc przed wypadem, żeby dogadać resztę)zefir - Wto 23 Mar, 2010 zamknac ale warto rozwazyc opcja łikendowo pt-nd skoro juz tyramy tyle kilometrow to milo bedzie pogadac i powspominac przy roznych substancjach z kilku regionow polski KarQ - Śro 24 Mar, 2010 O tak,
będą tańce
w trakcie
oraz
a rano na tor
Bart - Śro 24 Mar, 2010 a na obiad:
Anonymous - Śro 24 Mar, 2010 Ajm In Jakarti - Śro 24 Mar, 2010
KarQ napisał/a:
O tak,
będą tańce
w trakcie
oraz
a rano na tor
zawsze tak jest..
na kacu najlepsza pojezdzawka ale po takim dniu i nocy powrot do domu to straszna mordęga..
pozniej tylko zgrzewka redbulla to malo..M - Śro 24 Mar, 2010 no pamietam ze redbull czy inny mozgotrzep nie pomagał jak wracalimy z wyrazowamichool_vt - Śro 24 Mar, 2010 dobrze ze nie bylo sklepu calodobowego w poblizu noclegu, bo byłoby gorzej Anonymous - Śro 24 Mar, 2010 lista zamknięta na amen, tu możecie zamknąć temat, na coltmanii wszystko kontrolujęJanusz - Śro 24 Mar, 2010 a co z moja prośba o zestawienie fur ??Drone - Śro 24 Mar, 2010
Janusz napisał/a:
a co z moja prośba o zestawienie fur ??
Organizator nie ma takiego zestawienia, a sami zainteresowani pewno też nie wiedzą czym przyjadą
Ja sam nie wiem czy nie przyjechać seryjnym Seicento i nie zrobić komuś wstydu Bart - Śro 24 Mar, 2010
Drone napisał/a:
Ja sam nie wiem czy nie przyjechać seryjnym Seicento i nie zrobić komuś wstydu
sobie?
pP - Śro 24 Mar, 2010
bart napisał/a:
Drone napisał/a:
sobie?
Drone - Czw 25 Mar, 2010
bart napisał/a:
Drone napisał/a:
sobie?
Fanom niutonów anjas - Czw 25 Mar, 2010
Drone napisał/a:
Fanom niutonów
hej, ja jestem fanem niutków. O co chodzi? Przecież niutonami się przyspiesza a konie są tylko od prędkośc maksymalnej. A w Radomiu przecież do VMAX się nie rozpędzisz...