Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
ŁukaszS3 - Sob 17 Kwi, 2010 Kasę dostałeś?Tomcat - Sob 17 Kwi, 2010 Tak, dostałem od wszystkich którzy wpisywali się na liste.jarek-malopolska - Sob 17 Kwi, 2010 Tomcat - Wto 27 Kwi, 2010 Zamówienie zrealizowane, sprzęty są już u mnie PW do wszystkich zainteresowanych.saxorulez - Wto 27 Kwi, 2010 nie dostałem PW jeszcze... zaczynam sie niecierpliwić Anonymous - Sob 01 Maj, 2010 cześć!
troszkę przegapiłem akcje, i jeszcze chwile czekałem na aktywacje konta itd itd., i czy przypadkiem ktoś nie zamówił z Was dolotu do saxo 16v i się rozmyślił, albo wziął na zapas, albo mu się odwidziało i chce sprzedać? Byłbym zainteresowany:)
Pytanie kolejne, czy planujecie kolejny zakup grupowy do racelanda czy na najbliższy rok spokój?Tomcat - Sob 01 Maj, 2010 Myślę, że jak się zbierze kilku chętnych na następne zamówienie to ogarniemy. Mogę Ci zamówić nawet jedną sztukę, ale wtedy koszty przesyłki zabiją. Przy kilku osobach są już nieodczuwalne. Ja z Racelanda myślę jeszcze o kolektorze, paru osobom może też się czegoś tam zachce, więc jeśli jesteś cierpliwy to na pewno się załapiesz.kubas - Sob 01 Maj, 2010 To poczekajmy jeszcze trochę to ja pewnie też kolektor przytulę
Tomcat dowiedz się o cenę za kolektor 4-2-1 do 106 1,6 8v jeśli możesz arssss - Sob 01 Maj, 2010 Panowie wie ktoś może czy jest jakiś sposób na przesunięcie przewodów z klimy ?
przeszkadzają mi w montażu rozporki;/Tomcat - Nie 02 Maj, 2010 Nie wiem jaki sposób wymyśliłeś, ale Grzesiek też to kombinował, więc może zapytaj co wymyślił.Anonymous - Nie 02 Maj, 2010
Tomcat napisał/a:
Myślę, że jak się zbierze kilku chętnych na następne zamówienie to ogarniemy. Mogę Ci zamówić nawet jedną sztukę, ale wtedy koszty przesyłki zabiją. Przy kilku osobach są już nieodczuwalne. Ja z Racelanda myślę jeszcze o kolektorze, paru osobom może też się czegoś tam zachce, więc jeśli jesteś cierpliwy to na pewno się załapiesz.
pewnie bym wziął od razu kolektor 4-2-1 i być może reszte wydechu, ale to chwilke muszę odczekać i porobić inne ważniejsze rzeczy przy samochodzie, pytanie tylko czy to jest coś warte czy lepiej w supersprinta się wpakować czy w jakąś jeszcze inną, rodzimą konstrukcję? I jak gra przelotowy wydech racelanda, bardzo głośne czy nie dokucza za bardzo przy normalnej jeździe i drze się dopiero przy 6-7 tys?Grzesiek VTS - Nie 02 Maj, 2010 Ceny dolotow poszly ladnie do Góry ...... Anonymous - Nie 02 Maj, 2010 Chyba tego nie przeżyję jarek-malopolska - Pon 03 Maj, 2010
Tomcat napisał/a:
Nie wiem jaki sposób wymyśliłeś, ale Grzesiek też to kombinował, więc może zapytaj co wymyślił.
Alledrogo... ŁukaszS3 - Śro 16 Cze, 2010 Moi mili parafianie! Rozmawiałem dzisiaj z Tomcatem na temat nowego zakupu grupowego gdyż widziałem że kilka osób byłoby chętnych na ich produkty więc pytam czy coś by się uzbierało? Może wpisujmy się na listę i zobaczymy...