o ile ostatnio wyścig lipa tak ten niesamowity ! Non stop akcja.
Dokładnie.
Mistrz wyścig Bad-i - Nie 28 Mar, 2010 a ja juz wyslalem skrzynke żywca Weberowi Przem_106 - Nie 28 Mar, 2010 Alonso i Hamilton byli niesamowici. Aż dziwne, ale przewidziałem taki finał. Hamilton musiał atakowac. Myśle, że każdy by tak zrobił. Klasa Alonso jest też niedoopisania. Tracąc około 2 sek. na kółku poprostu się nie dał przy wyprzedzaniu. O Kubicy nic nie napisze, bo to poprostu klasa sama w sobiePassenger - Nie 28 Mar, 2010 Kolejny raz nie mogłem zobaczyć
Brawa do Robercika!Anonymous - Nie 28 Mar, 2010 Robert mistrz! Wyścig mistrz!Gaydek - Nie 28 Mar, 2010 Kubica mistrz!
Alonso mistrz!
Jaco - Nie 28 Mar, 2010 MISTRZ WYŚCIG
MISTRZ ALONSO
MISTRZ MCLAREN ( BOLID JEDZIE JAK POMYLONY)
NO I MISTRZ KUBICA...
Jakarti - Nie 28 Mar, 2010 IDDQD RACE
-niewyprzedalność
IDKFA TIRES
-niekonczące sie opony
mistrz wyscig.
szacun dla robercika chociazby za to, ze przejechal na takich samych oponach 30 okrazen a hamilton po kilkunastu narzekal, ze sie skonczyly..qbica - Nie 28 Mar, 2010 dzieki dzieki chlopaki, haha dobra akcja 106 - Nie 28 Mar, 2010 anjas dziekuje ci za swieny wynik roberta!
mistrz wyscig, mistrz wynikM - Nie 28 Mar, 2010 Cały mistrz wyścig ogladalem z zapartym tchem - mocno kibicowałem zeby bambus nie wyprzedził robertka.anjas - Nie 28 Mar, 2010
106 napisał/a:
anjas dziekuje ci za swieny wynik roberta!
spoko, jeszcze troche jestem zmeczony po wyscigu, ale sie oplacalo lecieć do Australii
Robert prosil, zeby przekazac pozdrowienia dla calego HH.org!Bad-i - Nie 28 Mar, 2010 Anjas czy to prawda ze podczas palenia gum przez Hamiltona na ulicy Robert objechał go Stf-ową S3ką??k-mart - Nie 28 Mar, 2010 a co sie urwalo ze wszyscy sie tak ciesza?anjas - Nie 28 Mar, 2010
Bad-i napisał/a:
Anjas czy to prawda ze podczas palenia gum przez Hamiltona na ulicy Robert objechał go Stf-ową S3ką??