HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
siema - Wto 06 Lip, 2010
mikan napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
po 1 okrązeniu już było inaczej
anjas
marcel
stf
siema
mała nieścisłość to ja jechałem prawie cały wyścig na 4 miejscu tylko honorowo(po niezbyt czystym wyprzedzaniu na pierwszym okrążeniu) tuż przed metą dałem się wyprzedzić, wnioskuje więc o przyznanie mojej skromnej osobie nagrody fair play
wyścig naprawdę mega dziękuje i proszę o więcej
Prawdę gada Po starcie z 3ego i walce ze Stfem w drugim zakręcie dostałem strzała i spadłem na 5te Później ciąłem się z michool'em i mikana zacząłem dochodzić dopiero pod sam koniec. Na ostatnim okrążeniu zjechał ze strachu i wróciłem na czwarte
Generalnie mistrz wyścig, ja bym tylko zrobił wyścig dwa razy dłuższy niż qual 206 Gti - Wto 06 Lip, 2010 Fajnie, że byliście. Dlaczego pojawiła sie inforacja o przełożeniu eventu ? Jakarti - Wto 06 Lip, 2010 vbo sie pojawila bo to hh i burdel musi byc
nastepnym razem sie uda PiTT - Wto 06 Lip, 2010 czuję się oszukany!
z 9 jadących w eliminacjach byłem 6-ty z tego co pamiętam
to dlaczego we właściwym wyścig stratrowałem z 8-mego miejsca
WTF?
Jakarti - Wto 06 Lip, 2010
Pitt napisał/a:
to dlaczego we właściwym wyścig stratrowałem z 8-mego miejsca
bo jestes osłem
kamil - Wto 06 Lip, 2010 też nie wiem, ale pięknie dałeś się wsadzić do karta i już tak wystartowałaś. Mistrz wyścig, jestem cały w siniakach ale było fajnie 30 min to sporo zabawy
pozdro i dziękuje wszystkim za miły wieczór Dariano - Wto 06 Lip, 2010 Fajnie,fajnie szkoda że zmieniła się godzina
Marcel masz z liścia Anonymous - Wto 06 Lip, 2010 anjas nie popełniłeś żadnego błędu i nie byłem wstanie wyprzedzić
adam no fajnie było fakt
PiTT to tylko twoja wina niestety trzeba było wsiadać do 6tego
daryś znasz adres
nastepna za ok 3tyg PiTT - Wto 06 Lip, 2010 spoko, żartowałem przecież
zagapiłem się i tak wsiadłem
nie podobał mi się tylko start, bo zanim się rozpędziłem minęły wieki michool_vt - Wto 06 Lip, 2010
Cytat:
nie podobał mi się tylko start, bo zanim się rozpędziłem minęły wieki
widzialem niemoc w twoic oczach jak cie wyprzedzalem na starcie anjas - Wto 06 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
nastepna za ok 3tyg
ale obowiązkowo kartarena
Marcel 08 napisał/a:
anjas nie popełniłeś żadnego błędu i nie byłem wstanie wyprzedzić
kurcze, nigdy w życiu nie dostałem żadnego pucharu. Mam nadzieję, że teraz coś będzie za ostatnie karty Anonymous - Śro 07 Lip, 2010 kasy nie zebraliśmy a czerwoni maja w dupie wiec pucharów raczej nie bedzie Jakarti - Śro 07 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
kasy nie zebraliśmy
jak ostatnio kupowalismy pucharki to zdecydowana wiekszosc kasy pochodzila ze zbiorek tych co jezdza. czemu ktos mialby sie dokladac do interesu skoro nie uczestniczy nawet w zawodach?
to moje zdanie
nie wiem co mysla chlopakiM - Śro 07 Lip, 2010 Agrianjas - Śro 07 Lip, 2010 dobra, to zrzucamy się na pucharek dla mnie