To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Anonymous - Śro 28 Lip, 2010

KonradMK napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
Jezu, nie mogę

to wyjdź.

Prawdę mówiąc miałem zamiar zignorować ten temat zaraz po założeniu ale jakoś dzięki Tobie nie mogę się oderwać :rotfl: :rotfl: Dostarczasz niesamowitej rozrywki :rotfl: :rotfl: Boszzz, co za ludzie, co za naród :rotfl: :rotfl:

Jacek - Śro 28 Lip, 2010

śmiech to zdrowie
M - Śro 28 Lip, 2010

LOL i żal zarazem
o_O

http://wiadomosci.onet.pl...adzie,item.html

bizon - Śro 28 Lip, 2010

eM napisał/a:
LOL i żal zarazem
o_O

rece i cycki opadaja... wtf?

M - Śro 28 Lip, 2010

To jest żal nawet komentować.
Marek23 - Śro 28 Lip, 2010

eM napisał/a:

porażka

anjas - Śro 28 Lip, 2010

gdyby wprowadził to PIS to byłaby patriotyczna decyzja :D

Rozumiem, że zasada nie dotyczy Komorowskiego, ale Prezydenta RP.
Dziś jest Komorowski, za 5 lat będzie kto inny.

Swoją drogą ciekawe co zrobią polonusy w USA, bo jak 5 lat temu głosowałem w wyborach prezydenckich w Nowym Jorku, to na wejściu do konsulatu rozdawali ulotki Kaczyńskiego. Taka była cisza wyborcza :D

M - Śro 28 Lip, 2010

anjas napisał/a:
gdyby wprowadził to PIS to byłaby patriotyczne decyzja :D

Zasada dotyczy kompromitacji osób podejmujących takie dezycje Andrzeju.
Akceptujesz taką rzeczywistość?

anjas napisał/a:

Pomys sam w sobie jest głupi, a że przez 5 lat bedzie tam teraz wisiał idiota, to wisienka na torcie,że to tak nazwę.

anjas - Śro 28 Lip, 2010

Po pierwsze, to pomysł a nie decyzja. Odróżnijmy te dwie rzeczy bo będzie tak jak z podatkami, że jutro ktoś powie, że nieaktualne i będziecie mówili, że to świadoma polityka dezinformacji stosowana przez PO ;)

Po drugie, ja nie mam nic przeciwko tej decyzji. Prezydent jest ważnym człowiekiem, reprezentuje kraj i jego portret może wisieć w ambasadach RP. Ja nie mam nic przeciwko. Tak jest w wielu innych krajach. Nikt nie każe wieszać portretów prezydenta w szkołach czy domach.

Po trzecie, tak jak napisałem, Prezydent, nawet jeśli jest przez kogoś uważany za idiotę, za 5 lat może być inny. Gorzej jak prezydenta idiotę umieszcza się na zawsze w miejscu pochówku najsławniejszych polaków i królów, bo z tego wycofać się naprawdę trudno.

CHRZANEK - Śro 28 Lip, 2010

anjas napisał/a:
Gorzej jak prezydenta idiotę umieszcza się na zawsze w miejscu pochówku najsławniejszych polaków i królów, bo z tego wycofać się naprawdę trudno

Ale technicznie jest to możliwe.

anjas napisał/a:
Gorzej jak prezydenta idiotę umieszcza się na zawsze w miejscu pochówku najsławniejszych polaków i królów, bo z tego wycofać się naprawdę trudno.

Taaaa. Sprawdz sobie kto lezy po Wawelem i co konkretnie w zyciu robil. Z tych wybitnych pod Wawelem to co to jeden to wiekszy skur.wysyn.

Pomysł jest debilny,jak wiele inicjatyw naszej modnej partii :lol2:

Bad-i - Śro 28 Lip, 2010

Marek23 napisał/a:

Z tych wybitnych pod Wawelem to co to jeden to wiekszy skur.wysyn.

o_O - czyli kto taki ??

anjas - Śro 28 Lip, 2010

Marek23 napisał/a:
Taaaa. Sprawdz sobie kto lezy po Wawelem i co konkretnie w zyciu robil. Z tych wybitnych pod Wawelem to co to jeden to wiekszy skur.wysyn.
Bad-i napisał/a:
- czyli kto taki ??

też jestem ciekawy.

Przykładem na pewno może być Józef Poniatowski... Z kim to on się nie kumał. Udawał patriotę, ale tak naprawdę to na bank bratał się z ruskimi...

Na pewno leży np. Stefan Batory. Żaden Polak i patriota. Po polsku nawet słowa nie umiał powiedzieć. Pewnie żyd węgierskiego pochodzenia. Gdyby miał możliwość czytałby wyborczą i oglądał tvn!

Leży też Józef Piłsudski, wąsacz jeden. Przewrotów mu się zachciało...

Nie wpominam już nawet o Władysławie IV, bo on z ruskimi też miał sporo do czynienia. Z tego co pamiętam był nawet carem. A do tego królem Szwecji. Grał do dwóch bramek... Na bank żaden patriota i na pewno "skur.wysyn", jak ocenia Marek.

Jan III Sobieski też kawał łobuza...

Zygmunt August... ehhh, szkoda słów. Zapożyczał się, nie spłacał długów. Żenua.

I można torchę jeszcze wymieniać. Co jeden to lepszy gagatek...

Ale serio, Marek, kogo miałeś na myśli?

Anonymous - Śro 28 Lip, 2010

Ach ta polityka