Prawdę mówiąc miałem zamiar zignorować ten temat zaraz po założeniu ale jakoś dzięki Tobie nie mogę się oderwać Dostarczasz niesamowitej rozrywki Boszzz, co za ludzie, co za naród Jacek - Śro 28 Lip, 2010 śmiech to zdrowieM - Śro 28 Lip, 2010 LOL i żal zarazem
porażkaanjas - Śro 28 Lip, 2010 gdyby wprowadził to PIS to byłaby patriotyczna decyzja
Rozumiem, że zasada nie dotyczy Komorowskiego, ale Prezydenta RP.
Dziś jest Komorowski, za 5 lat będzie kto inny.
Swoją drogą ciekawe co zrobią polonusy w USA, bo jak 5 lat temu głosowałem w wyborach prezydenckich w Nowym Jorku, to na wejściu do konsulatu rozdawali ulotki Kaczyńskiego. Taka była cisza wyborcza M - Śro 28 Lip, 2010
anjas napisał/a:
gdyby wprowadził to PIS to byłaby patriotyczne decyzja
Zasada dotyczy kompromitacji osób podejmujących takie dezycje Andrzeju.
Akceptujesz taką rzeczywistość?Marek23 - Śro 28 Lip, 2010
anjas napisał/a:
Pomys sam w sobie jest głupi, a że przez 5 lat bedzie tam teraz wisiał idiota, to wisienka na torcie,że to tak nazwę.anjas - Śro 28 Lip, 2010 Po pierwsze, to pomysł a nie decyzja. Odróżnijmy te dwie rzeczy bo będzie tak jak z podatkami, że jutro ktoś powie, że nieaktualne i będziecie mówili, że to świadoma polityka dezinformacji stosowana przez PO
Po drugie, ja nie mam nic przeciwko tej decyzji. Prezydent jest ważnym człowiekiem, reprezentuje kraj i jego portret może wisieć w ambasadach RP. Ja nie mam nic przeciwko. Tak jest w wielu innych krajach. Nikt nie każe wieszać portretów prezydenta w szkołach czy domach.
Po trzecie, tak jak napisałem, Prezydent, nawet jeśli jest przez kogoś uważany za idiotę, za 5 lat może być inny. Gorzej jak prezydenta idiotę umieszcza się na zawsze w miejscu pochówku najsławniejszych polaków i królów, bo z tego wycofać się naprawdę trudno.CHRZANEK - Śro 28 Lip, 2010
anjas napisał/a:
Gorzej jak prezydenta idiotę umieszcza się na zawsze w miejscu pochówku najsławniejszych polaków i królów, bo z tego wycofać się naprawdę trudno
Ale technicznie jest to możliwe.Marek23 - Śro 28 Lip, 2010
anjas napisał/a:
Gorzej jak prezydenta idiotę umieszcza się na zawsze w miejscu pochówku najsławniejszych polaków i królów, bo z tego wycofać się naprawdę trudno.
Taaaa. Sprawdz sobie kto lezy po Wawelem i co konkretnie w zyciu robil. Z tych wybitnych pod Wawelem to co to jeden to wiekszy skur.wysyn.
Pomysł jest debilny,jak wiele inicjatyw naszej modnej partii Bad-i - Śro 28 Lip, 2010
Marek23 napisał/a:
Z tych wybitnych pod Wawelem to co to jeden to wiekszy skur.wysyn.
- czyli kto taki ??anjas - Śro 28 Lip, 2010
Marek23 napisał/a:
Taaaa. Sprawdz sobie kto lezy po Wawelem i co konkretnie w zyciu robil. Z tych wybitnych pod Wawelem to co to jeden to wiekszy skur.wysyn.
Bad-i napisał/a:
- czyli kto taki ??
też jestem ciekawy.
Przykładem na pewno może być Józef Poniatowski... Z kim to on się nie kumał. Udawał patriotę, ale tak naprawdę to na bank bratał się z ruskimi...
Na pewno leży np. Stefan Batory. Żaden Polak i patriota. Po polsku nawet słowa nie umiał powiedzieć. Pewnie żyd węgierskiego pochodzenia. Gdyby miał możliwość czytałby wyborczą i oglądał tvn!
Leży też Józef Piłsudski, wąsacz jeden. Przewrotów mu się zachciało...
Nie wpominam już nawet o Władysławie IV, bo on z ruskimi też miał sporo do czynienia. Z tego co pamiętam był nawet carem. A do tego królem Szwecji. Grał do dwóch bramek... Na bank żaden patriota i na pewno "skur.wysyn", jak ocenia Marek.
Jan III Sobieski też kawał łobuza...
Zygmunt August... ehhh, szkoda słów. Zapożyczał się, nie spłacał długów. Żenua.
I można torchę jeszcze wymieniać. Co jeden to lepszy gagatek...
Ale serio, Marek, kogo miałeś na myśli?Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 Ach ta polityka