dzik - Śro 18 Sie, 2010 Ale chcesz wszystkich tym wqrwiac?
Wypieprz go z laski swojej.M - Śro 18 Sie, 2010 Ja dodałem do adblocka i już mi się nie wyświetlabizon - Śro 18 Sie, 2010 widze, ze sie ladnie temat o niczym rozwinal
musze zdecydowanie pogonic przyszlego wlasciciela na jazde probna i rozejrzenie sie po paru szwabskich salonach zatem tak na dokladke do tojoty z odbytomia i koreanwagenow 206 Gti - Śro 18 Sie, 2010 M3 E46 - spełnia wszelkie kryteriaJacek - Czw 19 Sie, 2010
bizon napisał/a:
widze, ze sie ladnie temat o niczym rozwinal
musze zdecydowanie pogonic przyszlego wlasciciela na jazde probna i rozejrzenie sie po paru szwabskich salonach zatem tak na dokladke do tojoty z odbytomia i koreanwagenow
mi - Pią 20 Sie, 2010
bizon napisał/a:
mamy pierwsze info o cenie przegladu, fajnie
mi, daj znac kolo piatku
462,50zł brutto z własnym olejem (5W50, jak zawsze )bizon - Pią 20 Sie, 2010
mi napisał/a:
(5W50, jak zawsze )
ale jakiej firmy? i ktory lepszy? co lejecie do siebie chlopaki?
muchos gracias kamil - Sob 21 Sie, 2010 nie chce mi się czytać 7 stron, ale odpowiem na zadane pytanie.
W marcu jeździłem na torze, w ruchu miejskim i w trasie oboma modelami. Zdecydowanie KIA Ceed. Hundai i30 niestety sprawiał wrażenie gorzej spasowanego, gorsze materiały itp. Lepiej czułem się w KIA. Minus- tylna belka, którą czuć na poprzecznych nierównościach w obu modelach.
przed KIA jechałem Mazdą 3 i Focusem, fakt lepiej idą w zakręcie i Mazda ładniejsza w środku to KIA wymiatała silnikowo i skrzyniowo. Wszystkie modele miały silnik diesla 1.6. KIA zrobiła na mnie wrażenie i dobrze zapamiętałem jak dobrze KIA wykonała prace domową z silnika i zestopniowania skrzyni...
Jak ktoś szuka normalnego kompakta do 60 k i nie ma problemu ze znaczkiem na przodzie to zdecydowanie polecam KIA Ceed.anjas - Sob 21 Sie, 2010 a rozwazaliście Chevroleta Cruze?
Kurcze, podoba mi się ten samochód Bonczek - Sob 21 Sie, 2010 W końcu ma korzenie w Corvette mi - Sob 21 Sie, 2010
anjas napisał/a:
a rozwazaliście Chevroleta Cruze?
Kurcze, podoba mi się ten samochód
widziałem, oglądałem. Kawał samochodu za uczciwe pieniądze, ale jakoś nie do końca mnie przekonał, nie bardzo jestem w stanie powiedzieć czemu...Jakarti - Nie 22 Sie, 2010
anjas napisał/a:
rozwazaliście Chevroleta Cruze?
Kurcze, podoba mi się ten samochód