Jacek - Pon 06 Wrz, 2010 dokładnie, mega sraka Marek23 - Pon 06 Wrz, 2010
106 napisał/a:
qbus nie lepiej dalej jezdzic w III L jak odcinki sa ok i koszta jeszcze nie tak duze
jak w rpp niz odwiesic kask lub pojechac 1, 2 eliminacje w roku w rpp...
Ja wole jedno porządne RPP niz pare eliminacji 3l. Jednak w 3l duzo szykan,krotkie odcinki,itdmatt - Pon 06 Wrz, 2010
106 napisał/a:
qbus nie lepiej dalej jezdzic w III L jak odcinki sa ok i koszta jeszcze nie tak duze
powiem tak, jeśli cała 3-liga miała by być w stylu Porębskiego to by była naprawdę świetna alternatywa dla chcących jeździć prawdziwe odcinki a nie mających kasy na rpp, takie "rpp dla ubogich"
qbus, dzięki, tymbardziej miło to słyszeć od Ciebie Janusz - Pon 06 Wrz, 2010
Jacek napisał/a:
hehe w dobrym stanie są mogę sprzedać w dobrej cenie!
o Ty zarobasie to zmęcz je jeszcze trochę i wezmę w cenie śmieci 106 - Pon 06 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
106 napisał/a:
Ja wole jedno porządne RPP niz pare eliminacji 3l. Jednak w 3l duzo szykan,krotkie odcinki,itd
nie bylem nie widzialem... a po zachwytach myslalem ze to juz pelna trasa
tyle ze do 4km ograniczona... ale jak qbus pisal ze 4ty bieg sie dokreca to
juz chyba wolno nie bylo.matt - Pon 06 Wrz, 2010 meinen onborden z mojej najszybszej poreby (druga petla)
106 - Pon 06 Wrz, 2010 szykan faktycznie duuuzoAnonymous - Pon 06 Wrz, 2010 ładnie, płynnie i trochę podbijało ...GeKo - Wto 07 Wrz, 2010 Nam się kicha zrobiła z dzwiękiem, praktycznie nie da się tego oglądać a jeden mamy cały bez dźwięku, ale coś wrzuce Za to z Tychów mamy super udało mi się już zgrać.Jacek - Wto 07 Wrz, 2010 matt, bardzo ładny przejazd! Anonymous - Wto 07 Wrz, 2010 Dajesz Geko
jarek-malopolska - Wto 07 Wrz, 2010 Dobre te The best moment widać było grubo GeKo - Wto 07 Wrz, 2010 Są i nasze przejazdy
qbica - Wto 07 Wrz, 2010
GeKo napisał/a:
Są i nasze przejazdy
oo, w 1:54 zalapalem sie na ujecie matt - Wto 07 Wrz, 2010 Marcel, Jacek, GeKo, kurcze miło oglądać, widać, że fura ciągnie a i kierownik maks atak