Z każdego topgear wyrywam strony z pedalskimi ciuszkami i kosmetykami i robię gazetkę ścienną nad łóżkiem, sprawia mi to ogromną przyjemnosc.
Bart - Pią 11 Mar, 2011 Jacek - Pią 11 Mar, 2011 M - Pią 11 Mar, 2011 zapomnialem dodac ze wyrywam je jak już się całkiem skleją Marek23 - Pią 11 Mar, 2011 Nie kumam waszego humoru. Gdzieś w polsce jakiś młody chłopak akurat sie orientuje,że jeste gejem. Nie powinno sie śmiać z tej tragedii i z tego tematu. Może jakis czas po tejkatastrofie,ale nie teraz.Jakarti - Pią 11 Mar, 2011 HIPOKRYZJA!!!!!!!!!!!!!! Marek23 - Pią 11 Mar, 2011 anjas - Pią 11 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Nie kumam waszego humoru. Gdzieś w polsce jakiś młody chłopak akurat sie orientuje,że jeste gejem
Marek, nie jesteś już taki młody... Marek23 - Pią 11 Mar, 2011
anjas napisał/a:
Marek, nie jesteś już taki młody...
Ale cały czas trenuje,żebyśmy dalej to robili na trapezie...anjas - Pią 11 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Ale cały czas trenuje,żebyśmy dalej to robili na trapezie...
to róbcie, mnie tam nic do tego Jacek - Pią 11 Mar, 2011 Bart - Pią 11 Mar, 2011 miałem (naiwną dość) nadzieję, że temat wróci do pierwotnej tematyki martin.h - Pią 11 Mar, 2011
M napisał/a:
Z każdego topgear wyrywam strony z pedalskimi ciuszkami i kosmetykami, sprawia mi to ogromną przyjemnosc.
A ja chodzę sobie w takich pedalskich ciuszkach, ale po tej uwadze chyba zacznę się ubierać w męskie ubrania na bazarze Marek23 - Pią 11 Mar, 2011
anjas napisał/a:
to róbcie, mnie tam nic do tego
Jakby Ci sie pojawilo parcie na siusiaka to daj znac misiaczku...
Co do CARS, mi się podoba,kupuje. Poza tym mialem przyjemnosc jezdzic egzemplarzem z okladki poprzedniego numeru,wiec jakos tak mile mi sie kojarzy.martin.h - Pią 11 Mar, 2011 Ja mam w domu kilka numerów CARS i jest całkiem spoko, ciekawie się czyta.