Fajnie te biegi wchodzą tylko cyk cyk i już...koma600 - Wto 19 Paź, 2010 robi wrażenie ,Vlodarsky - Wto 19 Paź, 2010 306 to fajne auto jarek-malopolska - Wto 19 Paź, 2010
Vlodarsky napisał/a:
306 to fajne auto
NIe każde Jacek - Śro 20 Paź, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
306 to fajne auto
NIe każde
można zamknąćjarek-malopolska - Śro 20 Paź, 2010 NIe mowiłem rzecz jasna o Marka 306 bo nawet jej nie widziałem GeKo - Śro 20 Paź, 2010
qbus napisał/a:
W ek krotkie glowne nie jest homologowane nawet w a grupie. Tylko klowka.
Sprawdź dokładnie Jest w A homologowane. I krótkie było w Gliwicach a na Porębie normalne.
Dziękuje, Dobranoc.
A temu kto wyrywa moje wypowiedzi z kontekstu (zainteresowany będzie wiedział - nie odzywał sie w tym temacie) niech sie wróci do podstawówki i nauczy czytać ze zrozumieniem, zanim coś zacznie powtarzać Kamilowi.Bad-i - Śro 20 Paź, 2010 az chyba wypisze wszystkich ktorzy brali udzial w tym poscie Mick - Śro 20 Paź, 2010 ktoś tu ma kontakt z Kamilem z naszego forum? wydaje mi się, że tylko jedna osoba pracuje z pilotem z którym kamil jechał dolnośląski GeKo - Śro 20 Paź, 2010 Mick, Oprócz mnie na pewno jedna osoba jeszcze. Akurat daleki jestem od podejrzeń co do tej osoby , którą masz na myśli. Choć kto wie jak coś przejdzie przez ileś uszu to potem cuda się dzieją.Janusz - Śro 20 Paź, 2010
Mick napisał/a:
ktoś tu ma kontakt z Kamilem z naszego forum? wydaje mi się, że tylko jedna osoba pracuje z pilotem z którym kamil jechał dolnośląski
ej o jakiego Kamila chodzi ??106 - Śro 20 Paź, 2010 kamila znam od lat ale to nie ja
geko pwBad-i - Śro 20 Paź, 2010
106 napisał/a:
ale to nie ja
106 - Śro 20 Paź, 2010
Bad-i napisał/a:
106 napisał/a:
ale to nie ja
"uwazaj zeby Ci ktos na serwisie szczeki nie przestawil"
Jacek - Śro 20 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
A temu kto wyrywa moje wypowiedzi z kontekstu (zainteresowany będzie wiedział - nie odzywał sie w tym temacie) niech sie wróci do podstawówki i nauczy czytać ze zrozumieniem, zanim coś zacznie powtarzać Kamilowi.