Chcesz mieć dobre foty dynamiczne, to Krzysiek Toboła, lub jeszcze lepiej Artur Bysiek.
Pierwszy gość juz nie robi rajdów, a Speed sie powoli stacza na dno ale coś tam jeszcze pstryka Marek23 - Sob 02 Paź, 2010 Szukam najtańszej noclegowni... Jakieś info?speed555 - Sob 02 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
Szczerze, zarówno Filipiak, Mazur, jak i Kozera robią foty na odwal się. typowe zimne stop klatki. Chcesz mieć dobre foty dynamiczne, to Krzysiek Toboła, lub jeszcze lepiej Artur Bysiek...
Miło mi
jarek_malopolsk napisał/a:
Pierwszy gość juz nie robi rajdów, a Speed sie powoli stacza na dno ale coś tam jeszcze pstryka
ja sie nie staczam na dno to po prostu polskie rajdy się tam staczają GeKo - Sob 02 Paź, 2010 speed555, Mam tego pecha ze co rajd jadę to Ciebie akurat na nim nie ma. A nudzą mnie foty typu stop klatka. Tak niestety wygląda 98% zdjęć fotografów sprzedających zdjęcia. Ja sie wycofalem z tego jak za odbitki zawodnicy zaczeli placic po 5zł. i jeszcze przebierać w nich. Po części fotografowie są temu winni.jarek-malopolska - Sob 02 Paź, 2010
speed555 napisał/a:
jarek_malopolsk napisał/a:
Pierwszy gość juz nie robi rajdów, a Speed sie powoli stacza na dno ale coś tam jeszcze pstryka
ja sie nie staczam na dno to po prostu polskie rajdy się tam staczają
Hehe miałem na myśli aspekt imprezowo-alkoholowy, bo w zdjeciowm speed od dłuszego czasu trzyma bardzo wysoki poziom 106 - Sob 02 Paź, 2010 jak na zdjeciach pokazala sie nuda to i zawodnicy zaczeli przebierac.. bo ile
mozna miec takich samych ujec "stojacego" auta... z jednego, dwoch rajdow
jeszcze przejdzie ale pol sezonu takich zdjec....
najbardziej mnie denerwuja takie odbitki robione na sile.. typu 3 zdjecia
z jednego zakretu...speed555 - Sob 02 Paź, 2010 no dokładnie tak jest, wyżej wymienione osoby podchodzą do tego czysto zarobkowo, byleby miec 10-12 ujeć każdego zawodnika i tyle. ja na rajdach robie zdjęcia ze tak powiem hobbystycznie, czasami wpadnie pare groszy przy okazji.
jarek trzeba znów jakis wyjazd rajdowo-imprezowo-alkoholowy zorganizowac i byle na noclegowni znów jakas osiemnastka sie odbywała qbica - Sob 02 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
Szukam najtańszej noclegowni... Jakieś info?
najtansze to chyba bedzie schronisko mlodziezowe w Klodzku tez cos szukam wiec jak znajde jakies wolne miejsca w dobrej kasie to dam znac Bad-i - Sob 02 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
Szukam najtańszej noclegowni... Jakieś info?
Marek my spimy w Polanicy za 50/osoba/doba ze sniadaniemqbica - Sob 02 Paź, 2010