Bart - Nie 09 Sty, 2011 Niemy, życie musi to zweryfikować
pP napisał/a:
w dislu strasznie szybko sie biegi koncza..moze nie nadarzyc ze zmianą jak mocny dyszel
przy takim momencie absolutnie bez strat na osiągach można ruszyć z trójki...Niemy - Nie 09 Sty, 2011
Bart napisał/a:
Niemy, życie musi to zweryfikować
dlatego nic nie mówię, tylko czekam Barejka - Nie 09 Sty, 2011 kurfa xsi jest wolniejsze od golfa IV R32 jak przewidywalem, ale malo brakuje Bart - Nie 09 Sty, 2011 poka no jakiś film jak to teraz jedzie
i pamiętaj - jest bajerka, są dupy Barejka - Nie 09 Sty, 2011 Bart, nagram cos jak bedzie sucho GeKo - Pon 10 Sty, 2011
Niemy napisał/a:
audica ośka bez DSG i szpery
wiela to waży wyślemy Adego Po zimie Astra pewnie znów straciła na wadze
Policzyłem, Clio powinno wciągnąć, a Saxo ledwo ledwo ale powinno dać radę Bart - Pon 10 Sty, 2011
GeKo napisał/a:
Policzyłem, Clio powinno wciągnąć, a Saxo ledwo ledwo ale powinno dać radę
masz program, który przelicza moc, moment, wagę, kierowcę, opony, przełożenia, felgi, nawierzchnię i jeszcze pewnie kilka parametrów? Gdzie go można znaleźć?kubas - Pon 10 Sty, 2011
Bart napisał/a:
GeKo napisał/a:
masz program, który przelicza moc, moment, wagę, kierowcę, opony, przełożenia, felgi, nawierzchnię i jeszcze pewnie kilka parametrów? Gdzie go można znaleźć?
i uwzględnia niewidzialny lódpP - Pon 10 Sty, 2011 MS EXCEL.. formuła =LICZ.JEŻELI() w nawias wpisujesz parametry, które bierzesz pod uwagęk-mart - Pon 10 Sty, 2011 R32 to najszybszy seryjny hothatch.
R32 to najszybsza N-grupa.Jacek - Wto 11 Sty, 2011
k-mart napisał/a:
R32 to najszybszy seryjny hothatch.
R32 to najszybsza N-grupa.
można zamknąćNiemy - Wto 11 Sty, 2011
GeKo napisał/a:
Niemy napisał/a:
audica ośka bez DSG i szpery
wiela to waży wyślemy Adego Po zimie Astra pewnie znów straciła na wadze
1370 kg więc dosyć ciężki, hmmMisiek_lbn - Czw 20 Sty, 2011 megana vs clio sport(męski? czy szukać dalej?)
od 40 do 160 długość furki dla clio
powtarzane 4krotnie, bez zmian Bart - Czw 20 Sty, 2011 gość się nie ścigał k-mart - Czw 20 Sty, 2011