może Janus pamieta ja z Radju Polski jak bez zderzaka jezdziłem
pamiętam tam kilu rozkrzyczanych debili...
i jeszcze jakieś dwie -trzy młode pary... któe mieszkały w jednym namiocie... CI to mieli dopiero poprzestawiane pod kopułka.... panny sie tam tak gziły ze szok... najlepsze były jak poszły lać, wszędzie trawa po kolana.... w około z 60 facetów większość juz lekko nawalona.... panna odeszła 5 metrów od namiotu kucła i leje... no to goście coś zaczęli wykrzykiwać.... to pana sie uśmiechnęła i pomachała
ale ta grupka chyba nie była od was... a panny w sumie całkiem ładne były Anonymous - Wto 16 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
colt chyba jednak pojdzie na częsci i zostanie wyrejestrowanyJanusz - Wto 16 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
Janusz napisał/a:
colt chyba jednak pojdzie na częsci i zostanie wyrejestrowany
nie miałem na myśli Ciebie, wy akurat byliście spokojni.... ale na tamtej miejscówce straszne bydło było Anonymous - Wto 16 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
Czesio napisał/a:
Janusz napisał/a:
colt chyba jednak pojdzie na częsci i zostanie wyrejestrowany
nie miałem na myśli Ciebie, wy akurat byliście spokojni.... ale na tamtej miejscówce straszne bydło było
u nas troche lepiej było , jak przyjechałem bez zderzaka to cały parking brawo bił , a dzień wcześniej ludzie obok nas tak pili ze 3 z 8 osob nie mogły swoich butów znaleźć Janusz - Wto 16 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
to cały parking brawo bił
jaki kurfa parking ?? przecież to szczere pole było Anonymous - Wto 16 Lis, 2010 Ja spałem na parkingu w samochodzie albo w namiocie , zaraz przy trasie rajdu Bart - Śro 24 Lis, 2010
rabarbar napisał/a:
kiedys znajomy zrobił mi takiego patenta w starej camry 2.0 td,po 2 miesiącach korba wyszła bokiem
Anonymous - Czw 25 Lis, 2010 Ogień !!!
http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C16385970koma600 - Czw 25 Lis, 2010 Anonymous - Czw 25 Lis, 2010 Bart-amatorszczyzna,jak sie spotkamy to ja ci powiem jak sie towar rzuca bo tak to daleko nie zajedziesz... Jakarti - Pią 26 Lis, 2010 Czesio ..
czytaj to co napiszesz
Ceny części niektórych częściAnonymous - Pią 26 Lis, 2010 dzięki , Janusz - Pią 26 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
Bart-amatorszczyzna,jak sie spotkamy to ja ci powiem jak sie towar rzuca bo tak to daleko nie zajedziesz...
ja tez z chęcią posłucham Jaco - Pią 07 Sty, 2011 Pomuk, Pomuk, Pomuk...Jakarti - Pią 07 Sty, 2011 kupiles?