Taki rajd już mamy - w lutym w Wieliczce 106 - Nie 28 Lis, 2010 Bad-i - Pon 29 Lis, 2010 Wlasnie mialem wkleic to samo co Jaco, ciekawy jestem kto moze byc tak bezmyslny i wyslac zgloszenie nie zalączajac potwierdzenia wpisowego.Bad-i - Pon 29 Lis, 2010 he he no i robie dym bo nas nie ma na oficjalnej liscie
Rozmawiałem własnie z Olgą Brach - nie przyjeli nas chooye
Brak powodu....."tak zadecydowal dyrektor rajdu"Jacek - Pon 29 Lis, 2010 dzwoń do Hołka CHRZANEK - Pon 29 Lis, 2010 No to Was zrobili... Bad-i - Pon 29 Lis, 2010 chooye sa i tyle, szkoda ze przez jakies tam niezgodnosci miedzy zarządami traca na tym zawodnicyYarko - Pon 29 Lis, 2010 bez Hołka i Przybylskiego to już nie ta sama Barbara Meehow - Pon 29 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
chooye sa i tyle, szkoda ze przez jakies tam niezgodnosci miedzy zarządami traca na tym zawodnicy
Nie ma też kilku zawodników z poza AK Centrum więc nie byłbym pewien że to jest przyczyna.Mick - Pon 29 Lis, 2010 Badi powiem Ci że mega chu.je.. własnie przejrzałem całą listę...
Generalnie PZM i AK Polski to sa CH.UJE!!!!!!!!jarek-malopolska - Pon 29 Lis, 2010 bad-i jak bys zamienił Puga na jakiegos WRCa albo cos jeszcze bardziej egzotycznego to by was pewnie przyjeli.. Bad-i - Pon 29 Lis, 2010
Meehow napisał/a:
Bad-i napisał/a:
chooye sa i tyle, szkoda ze przez jakies tam niezgodnosci miedzy zarządami traca na tym zawodnicy
Nie ma też kilku zawodników z poza AK Centrum więc nie byłbym pewien że to jest przyczyna.
A ja niestety jestem pewien, mam juz informacje od pilota jedynego zawodnika AK Centrum ktorego dopuscili. Wczoraj podobno bylo wszystko ustalane przy stoliku (a kolega jedzie tylko dzieki ze mial znajomosci)martin.h - Pon 29 Lis, 2010 Barbórka to gówno, puszczają ludzi czterołapami bez licencji Bad-i - Pon 29 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Barbórka to gówno, puszczają ludzi czterołapami bez licencji
hmm z tego co sie orientuje to nawet z R1 nie mozesz jechac czterolapem. Kogo tam widzisz bez licencji?martin.h - Pon 29 Lis, 2010 Durczok, Tomaszek, Janisz, Grzesiński. Nie wiem czy Dominiak i Nowak odebrali międzynarodówkę, jeśli nie to można jeszcze ich dopisać
EDIT:
Gdyby dokładnie sprawdzić zgłoszenia to myślę, że conajmniej 10 załóg nie powinno jechać czterołapami, ale to jest kolesiostwo, kto posmaruje ten jedzie.