to może ja jeszcze kilka zdjęć z netu wrzucę - na zachętę:
Drugie się nie liczy, Chorzów też był kiedyś ładny Jacek - Wto 16 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
mi napisał/a:
Drugie się nie liczy, Chorzów też był kiedyś ładny
apeluję..uspokój się już!fydi - Wto 16 Lis, 2010 Zadałem pytanie o planach miejscowych, ale pewnie nikt nic nie wie huy
Tak czy siak mój kolega, właśnie się przeprowadził z Krk do Bytomia i pracuje w fantasy parku w tym nowym centrum którego chyba wczoraj było otwarcie. Podobno niezły syf podczas otwarcia, bo jeszcze nie wszystko było gotowe. A otworzyć musieli, żeby nie płacić kar za spóźnienie itd. martin.h - Wto 16 Lis, 2010 Fajne fajerwerki były, widziałem z okna mi - Śro 17 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
mi napisał/a:
Drugie się nie liczy, Chorzów też był kiedyś ładny
o czym Ty mówisz? To zdjęcie z ubiegłego czwartku!
fydi napisał/a:
Zadałem pytanie o planach miejscowych, ale pewnie nikt nic nie wie huy
no ja nie wiem na przykład
fydi napisał/a:
pracuje w fantasy parku w tym nowym centrum którego chyba wczoraj było otwarcie. Podobno niezły syf podczas otwarcia, bo jeszcze nie wszystko było gotowe
to fakt - było otwarcie (stąd fajerwerki), nie wszystko też zdążyli ogarnąć, ale ogólnie efekt nie jest zły moim zdaniem. No i parking mają zacny, można nadupiać
martin.h napisał/a:
Fajne fajerwerki były, widziałem z okna
ja tylko słyszałem niestety, bo okna mam w inne strony, a siedziałem w domu.Anonymous - Śro 17 Lis, 2010 Bytom zwycięza w dwóch kategoriach http://turystyka.wp.pl/gi...ia_zdjecie.htmlmi - Śro 17 Lis, 2010 z zarobkami w Bytomiu faktycznie jest dość biednie (dlatego pracuje się w miastach okolicznych, ja w Bytomiu nie pracowałem chyba nigdy), a szkolnictwo... Hmmm... Są 2 niezłe licea (jedno nawet widzieliście na fotkach) na przykład, a szkoły wyższe - Katowice i Gliwice, więc w sumie rzut beretem.martin.h - Śro 17 Lis, 2010
mi napisał/a:
a szkoły wyższe - Katowice i Gliwice, więc w sumie rzut beretem.
W Bytomiu też są, Politechnika Śląska (chodziłem tam 2 lata), no i Akademia Medyczna gdzie są fajne dziewczyny mi - Śro 17 Lis, 2010 w Bytomiu są pojedyncze wydziały uczelni katowickich i gliwickich, tego nie liczę.
Poniżej link do całego rankingu. Ostatnia pozycja Bytomia nie świadczy o nim co prawda najlepiej, ale na przykład (dramatyczny) brak kina właśnie odchodzi w niepamięć. Tym nie mniej - są na świecie miejsca, w których żyje się lepiej. Zmieniająca się co kadencję władza też nie pomaga w konsekwentnej realizacji jakiejkolwiek polityki...