Marek23 - Pon 02 Sty, 2012 Ja jutro lecę do Spindla na 2 dni. W piątek pewno Zagroń będę okupował.
Austria nie bedzie miała pogody do końca tygodnia.was79 - Wto 03 Sty, 2012
Koto napisał/a:
was79 napisał/a:
Jutro chyba skoczę do Istebnej, bo z najbliższych stoków, to chyba tam jest nawięcej
Ja jutro na Zagroniu będę od 12.
Kurde dopiero teraz przeczytałem tego posta
Byłem, pojeździłem po mokrym i widziałem czyścuteńkie białe 106, zaparkowane niedaleko mostku Koto - Wto 03 Sty, 2012
was79 napisał/a:
czyścuteńkie białe
Ja jeździłem w żółtej kurtce z fioletowym haftem z przodu, może gdzieś Ci mignąłem. Niestety kicha już tam jest, trzeba poczekac na nowy opad MoRToN - Śro 04 Sty, 2012 w week krynica, mam nadzieje, że warunki dadzą pojezdzić Maciusiowy - Śro 04 Sty, 2012
Koto napisał/a:
z fioletowym haftem z przodu
co jadłeś dzień wcześniej, że haft fioletowy zefir - Śro 04 Sty, 2012 podobno po Borygo się nie żygo, ale to niepewne info z drugiej reki Koto - Śro 04 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
co jadłeś dzień wcześniej, że haft fioletowy
Lunch mi nie wszedł PieQt - Czw 05 Sty, 2012
MoRToN napisał/a:
w week krynica, mam nadzieje, że warunki dadzą pojezdzić
jechalem odrobine zalamany, bo dopiero w krzyzowce pojawil sie snieg- ale jest w miescie -2 i odrobine sniegu,dam znac jak stokiBart - Czw 05 Sty, 2012
zefir napisał/a:
podobno po Borygo się nie żygo, ale to niepewne info z drugiej reki
na pewno się nie zamarzo MoRToN - Nie 08 Sty, 2012
PieQt napisał/a:
MoRToN napisał/a:
w week krynica, mam nadzieje, że warunki dadzą pojezdzić
jechalem odrobine zalamany, bo dopiero w krzyzowce pojawil sie snieg- ale jest w miescie -2 i odrobine sniegu,dam znac jak stoki
hehe ja to samo 3 km przed krynicą zaczął się śnieg, ale juz w czwartek dowaliło i była gitarka
zakwasy są, jest dobrze PieQt - Pon 09 Sty, 2012 dowaliło tyle śniegu w krynicy, że warunki b.dobre .... o ile nie pada śnieg. Górale przegięli z modlitwami i śnieg ładuje jak złyCartoon - Śro 11 Sty, 2012 coś w temacie
was79 - Pią 13 Sty, 2012 Jeździecie gdzieś jutro?
chyba podjadę do Szczyrku obadać tego trupa tzn. "górniczy", zwany teraz pięknie Szczyrkowskim Osrodkiem Narciarskim, ale przynajmniej wreszcie im strona działa i nawet kamery! hohoh
http://szczyrkowski.pl/g/29,halaAnonymous - Pią 13 Sty, 2012 Będe od jutra rana w Miedzybrodziu Zywieckim ale zamysł jest, żeby do Szczyrku podjechać bo to chyba rzut kamieniem (20km)?was79 - Pią 13 Sty, 2012 Na górze żar, jest głowna tarsa zakmnieta: http://www.pkl.pl/index.php?id=94