Nie było tyle retardów na forumBonczek - Śro 12 Sty, 2011
M napisał/a:
Nie było tyle retardów na forum
Jestem tu Bad-i - Śro 12 Sty, 2011
M napisał/a:
Jacek napisał/a:
M napisał/a:
Kiedyś poziom był zdecydowanie wyższy
nie jechali po Jarku
Nie było tyle retardów na forum
Myślisz Maćku że ktoś błędnie ich tutaj wpuścił czy tutaj się tak rozwineli ??kubas - Śro 12 Sty, 2011
M napisał/a:
M sam robisz ostanio dużo gównianych wrzut, więc chyba twój poziom też się dostosował do retardów Mick - Śro 12 Sty, 2011
Stf napisał/a:
Mick, wydawało mi się że jednak rozumiesz, że nam nie chodzi bezpośrednio tylko o sam fakt zakupu chińskich felg przez kogokolwiek z nas.
To może wyjaśnicie w końcu co macie do Adama, to że kupił SLK, czy to że szukał i nie mógł znaleźć czego sam chciał?
Ja znam Adama od wielu lat, pewnie na początku też nie ogarniałem jego wszystkich pomysłów ale tacy są ludzie, nie wytykajmy ich wad tylko szukajmy w nich zalet, bo wszyscy jak tu razem "stoimy" kochamy motoryzacje i sprawia nam frajdę jeżdżenie samochodami M - Czw 13 Sty, 2011
kubas napisał/a:
M napisał/a:
M sam robisz ostanio dużo gównianych wrzut, więc chyba twój poziom też się dostosował do retardów
Chyba twójkubas - Czw 13 Sty, 2011 Miszcz dyskusja Nie działą mi opcja wyszukania twoich ostatnich postów więc ci nie wkleje.Bart - Czw 13 Sty, 2011
kubas napisał/a:
Miszcz dyskusja Nie działą mi opcja wyszukania twoich ostatnich postów więc ci nie wkleje.
hehe, też to sprawdzałem. Też chciałem wkleić.Janusz - Czw 13 Sty, 2011
Bart napisał/a:
kubas napisał/a:
Miszcz dyskusja Nie działą mi opcja wyszukania twoich ostatnich postów więc ci nie wkleje.
hehe, też to sprawdzałem. Też chciałem wkleić.
ja tez kilka dni temu chciałem odnaleźć któregoś posta Macka i mi się nie udało
ale ja do innych, nie tak lubieżnych celów jak wasze Bad-i - Czw 13 Sty, 2011
Bart napisał/a:
kubas napisał/a:
hehe, też to sprawdzałem. Też chciałem wkleić.
a jak pisalem o tym z 2 tygodnie temu to nie chcieliscie wierzyc Michał - Czw 13 Sty, 2011
eM kasujesz swoje posty ? Maciusiowy - Czw 13 Sty, 2011
Cytat:
eM kasujesz swoje posty ?
hahahaha Janusz - Czw 13 Sty, 2011
Michał napisał/a:
:rotfl:
eM kasujesz swoje posty ?
nie, po prostu jest jakiś błąd, i jak się klika w profilu Macka na "pokaz wszystkie posty" to wyskakuje napis w stylu "nie ma żadnych postów pasujących do tych kryteriów" Bart - Czw 13 Sty, 2011 posty pozostałych czerwonych można przeglądać do woli