zefir - Sob 26 Lut, 2011 Asia o tym jeszcze nie wie Ryba - Sob 26 Lut, 2011 Eheheh Jacuś, powoli Twój scenariusz się sprawdza =]]]]]]]]
Nie srajcie tylko macie być Bart - Sob 26 Lut, 2011 ja już byłem dziś w Krakowie, czyżby falstart?zefir - Sob 26 Lut, 2011 Szkoda ze sie nie odzywales, my startujemy o 20Bart - Sob 26 Lut, 2011 szybki trip na lotnisko i z powrotem, do centrum się nie zbliżałem.zefir - Sob 26 Lut, 2011 Dobrze zrobiles bo jest masakra Lodz jest zajebiscie przejezdna przy Krakowie!Ryba - Sob 26 Lut, 2011 ktoś coś w końcu pije ? bo nie wiem czy furakiem przyjeżdzać czy ki hójzefir - Sob 26 Lut, 2011 Ja pije anjas - Sob 26 Lut, 2011 karwa, ja byłem w środę... nie mogliście w środę się spotkać?zefir - Nie 27 Lut, 2011 Nie moglismy zacny melanz dzieki Ryba, Janusz z waszym slodyczami za impreze. Jutro zapiekanki o 12 na Kazimierzu i powrot do LodziJanusz - Nie 27 Lut, 2011 dobra impreza była, co prawda mimo że nic nie piłem to zachowywałem się jakbym był najbardziej pijany muzycznie nie do końca moje klimaty, choć momentami było naprawdę dobrze, ogólnie trochę sie rozruszałem ale mam strasznie słaba kondyche
Ryba z ta Kuzynka to sam sie wpakowałeś... wszyscy sie zaczęli smiac, ale jakbyś nie zaczął sie rzucać to by nie było wiadomo o co kaman, a tak to nie było wiadomo wtf, ale było wiadomo ze ryjemy z Ciebie Co powiedziałeś Uli ??
ps. aha oczywiście trochę pojątrzyłem Bart - Nie 27 Lut, 2011 ech, czyli kuzynki nie było? szkoda...Ryba - Nie 27 Lut, 2011 Nic jej nie powiedziałem, to kobieta - a im nie muszę się spowiadać =]
No ja osobiście wolałbym jakieś czarne rytmy, potem się muzyka zyebala.
Obczaj Panie za okno jaka pogoda, jedziemy z zefirem wciągnąć na kaziku jakaś zapiekanke i niech spada do łodzi
Ale ogólnie impreza niezła, nawet jak na taką kameralną ilość osób.
PS: JACEK SPRAWDZIŁO SIĘ TO CO POWIEDZIAŁEŚ Cassis - Nie 27 Lut, 2011 Nie będę się tłumaczył bo winni się tłumaczą... niestety nie było mi dane być.
Gdzie się bawiliście?Ryba - Nie 27 Lut, 2011 Respect =]