Qukie - Sob 26 Mar, 2011 martin zawsze ma odmienną wizję wszystkiego, dziwię się jednak, że wstawił to zdjęcie, gdyż ta kobieta nie wygląda na zwłoki, jest normalnie ubrana i zapewne nie wciągała koki z rana Jaco - Nie 27 Mar, 2011
misiek86electro - Nie 27 Mar, 2011 zajebysty filmik MoRToN - Pon 28 Mar, 2011
Jaco napisał/a:
Michał napisał/a:
Jaco napisał/a:
super duke jest mega hardcorem, wariat
Tak, tak to prawda
Jeśli chodzi o szosowe motory to dla mnie to numer 1.
Mistrz jest. Miałem okazje. Niestety nowy chyba z 70k Ryba - Pon 28 Mar, 2011 Chyba najlepszy film z motogp jaki do tej pory widziałem,
Rossi prze choooj
Anonymous - Śro 04 Maj, 2011 Żeby nie było, że mnie nie ma
Zanabyłem z miesiąc temu
Suzuki GSF600S Bandit
mi - Śro 04 Maj, 2011 bez owiewek ładniejszy Janusz - Śro 04 Maj, 2011
mi napisał/a:
bez owiewek ładniejszy
+ milionAnonymous - Śro 04 Maj, 2011 Ja akurat polowałem na takiego z owiewką bo planuje jakąś turystykę
Jedno jest pewne Sport przy tym to zabawka na sterowanie heheEmerytRs2 - Śro 04 Maj, 2011 moj ziom na R1 pojezdzil. cały miesiąc
jakby co to moj bro pracuje w hondzie misiek86electro - Czw 04 Sie, 2011 odkopuje temat
Takie zbliżenie a ten nawet łancucha do zdjęcia nie wyregulował. Tam jeszcze kawal regulacji jest wiec jak na zębatce luźny nie jest to nie ma problemu
taki luz to może mieć pies na łańcuchu pcs - Pią 05 Sie, 2011 ja dopiero kurs koncze, ale plan mam zeby jednak cos pojezdzic jeszcze w tym sezonie, bo na wiosne zapomne (stary jestem), scigacze mnie nie kreca bo brzuch mi sie na baku opiera i nie siegam kierownika, a w najlepszym razie trace oddech, na endura za cienki jestem i ciezszy od motocykle, male czopery czy inne harleje sa dla pedalow a do duzych za cienki jestem wiec pozostal mi aktualnie wybor miedzy:
- triumph bonneville , ale ten chyba najbardziej oklepany
http://allegro.pl/triumph...1742483709.html
mial ktos z nimi stycznosc? albo ma jeszze jakis pomysl?mi - Pią 05 Sie, 2011 u, panie! Ładny kierunek obrałeś!
(ale oczywiście nie pomogę, nie znam się na tym)Pirania - Pią 05 Sie, 2011 bierz crossa, szybko pozbędziesz się brzucha