vitesse - Sob 04 Cze, 2011 w sumie dochodze do wniosku ze hamownia jest okey tylko to moc na kolach Janusz - Sob 04 Cze, 2011
vitesse napisał/a:
w sumie dochodze do wniosku ze hamownia jest okey tylko to moc na kolach
no to trochę optymistyczne te wyniki wyszły zefir - Sob 04 Cze, 2011 proste , trzeba smigac na hamownie podwoziowe MAHA, a nie inne gowna ktore moga conajwyzej mierzyc temp. otoczenia.martin.h - Sob 04 Cze, 2011
vitesse napisał/a:
w sumie dochodze do wniosku ze hamownia jest okey tylko to moc na kolach
foty (nie moje)was79 - Pon 06 Cze, 2011 ten gość (np u januszka w klijo-fota na samym dole) to z takimi uyebanymi łapami pakował się do aut?Janusz - Pon 06 Cze, 2011
WuRC napisał/a:
ten gość (np u januszka w klijo-fota na samym dole) to z takimi uyebanymi łapami pakował się do aut?
takMaciusiowy - Pon 06 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
WuRC napisał/a:
ten gość (np u januszka w klijo-fota na samym dole) to z takimi uyebanymi łapami pakował się do aut?
tak
jep
do legendy motorsportu się tak cisnąć...
Januszku - lubie Twoje clio Janusz - Pon 06 Cze, 2011 swoja droga, ja te łapy zauważyłem jak juz fura była przypieta i gość niej, i zastanawiało mnie skad on ma takie ujebane te łapy jak nic z tymi samochodami nie robił matt - Pon 06 Cze, 2011 vitesse - Pon 06 Cze, 2011 hehe dobry filmik Cassis - Pon 06 Cze, 2011 vitesse, a co Ci powiedział ten koleś z hamowni o odcięciu na wykresie?Jacek - Pon 06 Cze, 2011 jest akcja..dobra produkcja!Maciusiowy - Pon 06 Cze, 2011 jak one przyspieszajo te alta michool_vt - Pon 06 Cze, 2011 saxo musialo sie zjebac