HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)
Janusz - Czw 14 Kwi, 2011
mała mi napisał/a:
ja nie wiem jeszcze, będę musiał chyba coś z samego rana załatwić. Się zobaczy.
w niedziele rano to co najwyżej na wypominki możesz zapłacić Anonymous - Czw 14 Kwi, 2011 Janusz argument ostateczny to ze jak nie przyjedziesz to sie na Ciebie obraże
pozatym ktos mnie musi nauczyc jezdzic,i mam ochote na przejażdzke clio
Martin kac i ból ręki nie jest usprawiedliwieniem,wiec w niedziele ładuj dupe w auto i przyjezdzaj
Bart ,mi-tylko nie szydzcie ze mnie za bardzoJanusz - Czw 14 Kwi, 2011
rabarbar napisał/a:
Janusz argument ostateczny to ze jak nie przyjedziesz to sie na Ciebie obraże
a co Ty jestes?? były przemytnik, czy baba żeby się obrażać?? obaczymy, bo mam straszna ochotę na Tychy
a co do nauki jazdy to zły adres, prędzej Marek, Loko, STf lub ktos taki, na pewno nie ja nooo ewentualnie martin.h martin.h - Czw 14 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
a co do nauki jazdy to zły adres, prędzej Marek, Loko, STf lub ktos taki, na pewno nie ja nooo ewentualnie martin.h
To akurat prawda, na Wyrazowie nie ma krzaków
Ja raczej wpadnę, rabarbara trzeba poznać Anonymous - Czw 14 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Janusz argument ostateczny to ze jak nie przyjedziesz to sie na Ciebie obraże
a co Ty jestes?? były przemytnik, czy baba żeby się obrażać?? obaczymy, bo mam straszna ochotę na Tychy
a co do nauki jazdy to zły adres, prędzej Marek, Loko, STf lub ktos taki, na pewno nie ja nooo ewentualnie martin.h
no własnie,obrażanie byłych przemytników bywa dla obrażającego bolesne leon - Czw 14 Kwi, 2011 pakować się wszyscy na wyrazów ma być ładna pogoda... atmosfera zajebista jak zwykle a nawet goście o których nawet mi się nie śniło..
rabarbar da rade jakieś lajtowe w Twoim bimerze ?Anonymous - Pią 15 Kwi, 2011
leon napisał/a:
rabarbar da rade jakieś lajtowe w Twoim bimerze ?
oczywiscie ,zapraszam chętnych na lewymichool_vt - Pią 15 Kwi, 2011 ja sie chyba zjawie na chwilke, Bart - Pią 15 Kwi, 2011 Panowie, którzy się wybierają żeby pojeździć po torze (=zapłacą), poślijcie mi na pe numery samochodów - muszę donieść Waszym ubezpieczalniom z kim mają do czynienia!Tomcat - Pią 15 Kwi, 2011 Mnie nie będzie, to doniesiesz mojemu ubezpieczycielowi że jestem porządny ?Bart - Pią 15 Kwi, 2011 tak jest!michool_vt - Pią 15 Kwi, 2011 tego, no, ja bedęę koło 9:23, strzele jedno lajtowe
$$ dam w łape na miejscu (jesli mogę)
nr rej KOL 88ST - sitroen sraxo , czuwajBart - Pią 15 Kwi, 2011 Janusz - Sob 16 Kwi, 2011 mnie składa choroba, ale się opieram, będę w okolicy 10-11, kasa tak samo jak michool, dam kilka kółek strzelić rabiemu czuwaj
KWA 22W2Tomcat - Sob 16 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
mnie składa choroba, ale się opieram, będę w okolicy 10-11, kasa tak samo jak michool, dam kilka kółek strzelić rabiemu czuwaj
KWA 22W2