To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - 1,3 rallye

Stf - Pon 11 Kwi, 2011

kubas napisał/a:
http://www.leboncoin.fr/v...840.htm?ca=22_s

108 000km to chyba ciut mniej niż >200 000km

czy to nie ma znaczenia ?

Bonczek - Pon 11 Kwi, 2011

Piszcie dalej :)
kubas - Pon 11 Kwi, 2011

Stf napisał/a:
kubas napisał/a:
http://www.leboncoin.fr/v...840.htm?ca=22_s

108 000km to chyba ciut mniej niż >200 000km

czy to nie ma znaczenia ?

oczywiście że ma, dlatego zakładania że wszystkie mają więcej niż 200 000km i są śmietnikami jest błędne :)

Stf - Pon 11 Kwi, 2011

kubas - format c:/ musisz zrobić i zainstalować 1 posta:

Marcel napisał/a:
Panowie ile może być wart 1.3 rallye bezwypadkowe z przebiegiem 200k ?

A Ty 3-go :faja:

martin.h napisał/a:
10k zł

Stf - Pon 11 Kwi, 2011

Bonczek - ostatni raz Cię proszę - zajmij się sobą i zachowaj ubogie zaczepki do kolegów z podwórka kieleckiego. jeśli masz coś do mnie to napisz, jeśli nie - znikaj z tego typu tekstami.

Nie próbuję Cię zaczepiać, nic z tych rzeczy - tak samo jak Ty piszesz swoje uwagi, tak samo ja piszę swoje, czasem w formie żartu tak jak np z kosztami STI :)

Zaczepne są Twoje teksty typu ciemnota, żałosne zaczepki, ubogie zaczepki czy koledzy z kieleckiego podwórka :) ale nikt nie zwróci Ci na to uwagi niestety, nawet się nie spodziewam.

Jakarti - Pon 11 Kwi, 2011

ja zwracam :D
rozmawiajcie merytorycznie i prosze sie nie wyzywac :D chyba, ze na kreche

Stf - Pon 11 Kwi, 2011

wrzucasz non stop podteksty po czym tłumaczysz że tego nie robisz... żal... zajmij się lepiej dobieraniem smaru i kolorowych śrubeczek do mocowania klaksona bo przypuszczam że może to być dla Ciebie nie lada wyzwanie.
Janusz - Pon 11 Kwi, 2011

ale STF, patrząc z boku na to jak sie do siebie z bączkiem zwracacie, to faktycznie jest tak ze to Ty bardziej "osobiste teksty" puszczasz...

Tym razem już mnie obrażasz, proszę nie rób tego więcej i nie irytuj się już tak :*
Bart - Pon 11 Kwi, 2011

się dzieje - Janusz wkroczył do akcji :]
kubas - Pon 11 Kwi, 2011

Stf napisał/a:
kubas - format c:/ musisz zrobić i zainstalować 1 posta:

Marcel napisał/a:
Panowie ile może być wart 1.3 rallye bezwypadkowe z przebiegiem 200k ?

no ale dyskusja odeszła jak zwykle trochę od pierwszego posta i chyba dotyczy ogólnie tematu 1.3 rallye :)

Stf - Pon 11 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
ale STF, patrząc z boku na to jak sie do siebie z bączkiem zwracacie, to faktycznie jest tak ze to Ty bardziej "osobiste teksty" puszczasz...

ładnie napisane zaczepiające teksty nic nie wnoszące w temacie a będące jedynie aluzją, wyjazdem osobistym są żałosne i nie widzę podstawy dla której nie mogę nazwać takiego podejścia po imieniu.

kubas napisał/a:
no ale dyskusja odeszła jak zwykle trochę od pierwszego posta i chyba dotyczy ogólnie tematu 1.3 rallye

wręcz przeciwnie. jest najistotniejszym założeniem tej dyskusji. masz 15letnie 1.3rallye po przelocie 200tyś. wchodzisz w to czy nie za 10tyś ? tylko proszę nie pisz coś w stylu że poprzedni właściciel na pewno włożył w niego masę kasy i że na pewno jest w rewelacyjnym stanie proszę :)

qbus - Pon 11 Kwi, 2011

nie ma opcji... za takie max 5-6 tys :)