106 - Śro 18 Kwi, 2012 za 4 dni leci fragment tego odcinka na swidnickim ... mam nadzieje ze i nasz przejazd
bedzie wygladal podobnie qbica - Czw 19 Kwi, 2012 28.04 trening na autodromie w Chorzowie. Ktoś się od nas wybiera, was79, martin.h? martin.h - Pią 20 Kwi, 2012 Na oglądarę pewnie tak, aczkolwiek nie wiem co będzie dzień wcześniej Bart - Pią 20 Kwi, 2012
martin.h napisał/a:
Na oglądarę pewnie tak, aczkolwiek nie wiem co będzie dzień wcześniej
piątekmartin.h - Pią 20 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
Na oglądarę pewnie tak, aczkolwiek nie wiem co będzie dzień wcześniej
piątek
Dziękuję Bartoszu, to dobry dzień aby się upić was79 - Pią 20 Kwi, 2012
qbica napisał/a:
28.04 trening na autodromie w Chorzowie. Ktoś się od nas wybiera, was79, martin.h?
Termin mi akurat nie pasuje,bo w sobote rano wyjeżdżam nad morze z familią na długi weekend.
P.S. ale mam nadzieje, ze się wybierzesz, przynajmniej bedzie pewne info co do stanu nawierzchni qbica - Pią 20 Kwi, 2012
Cytat:
P.S. ale mam nadzieje, ze się wybierzesz, przynajmniej bedzie pewne info co do stanu nawierzchni
info już mam bo byłem tydzień temu
niezauważyłem jakichś większych dziur niż w zeszlym roku
martin.h wziąłbyś przepalił puga po autodromie troche
Mam pół baku i chcę to utrzymać do końca wakacji mi - Pią 20 Kwi, 2012
qbica napisał/a:
z całym szacunkiem - toś doyebał...qbica - Pią 20 Kwi, 2012
mi napisał/a:
qbica napisał/a:
z całym szacunkiem - toś doyebał...
martin.h - Pią 20 Kwi, 2012
mi napisał/a:
qbica napisał/a:
z całym szacunkiem - toś doyebał...
Z całym szacunkiem - odpie.rdol się qbica - Pią 20 Kwi, 2012 Koto - Pią 25 Maj, 2012 http://www.hungaroring.hu...lang=en&tab_id=
Opcja z 5 sesjami po 20 minut, za 435 zetka chyba nie jest złą ofertą.
http://www.hungaroring.hu...lang=en&tab_id=
Po co jechac swoim nudnym autem qbus - Sob 23 Cze, 2012 Na zaproszenie szkoły podstawowej w Czechówce mieliśmy szansę uczestniczyć w co-drivie. Organizator przygotował dla kierowców odcinek drogowy o długości 1.5 km, przejeżdżany w dwóch kierunkach. Dochód ze sprzedaży "cegiełek" na przejazdy w całości zasilił budżet szkoły. Dzieciaki (i nie tylko) miały sporo frajdy a kierowcy sobie pojeździli... oby więcej takich inicjatyw
Młody mówi że zrobił 75 km na ostro Przem_106 - Sob 23 Cze, 2012 Kurde, ja pracuje w szkole a na taki pomysł nie wpadłem nigdy choc drog przy szkole nie brakuje. Przerazało by mnie zabezpieczenie i "odpukac" ew. dzwon z dzieciakiem. Mozesz Qbus napisac cos więcej jak to zorganizowaliscie. Moze byc na pw.