106 - Pon 20 Cze, 2011 u mnie forma wysoka... 145 sie utrzymuje... mimo to chcialem poprawic i chyba
na 3 treningach podchodzilem pod 150.... nie poszlo. dzis proba na 147.5 tez
na komendy - troche braklo. wiec na razie odpuszczam jedynki i maxy.... i na
jakis czas musze sie pogodzic z tym co bylo .... smieja sie juz ze mnie ze co
trening to chce bic rekordy ;)
nastepne zawody dopiero w marcu... wiec w najblizszym czasie przede mna
zejscie z ciezarow i odpoczynek a od listopada znow w gore...
to taki moj cykl przygotowawczy :)
namawiaja mnie na bieganie ..... moze sie przelamie :] bo na pewno by sie przydalo.Vlodarsky - Wto 21 Cze, 2011
106 napisał/a:
namawiaja mnie na bieganie
namawiam Cię !
Przemo to jest na rowerku ? Ja dla porównania na odcinku 15km mam średnią 29km/h z założeniem, że ma to być sprint martin.h - Wto 21 Cze, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Ja dla porównania na odcinku 15km mam średnią 29km/h z założeniem, że ma to być sprint
Przez płotki czy normalnie ? Kurde szybko pP - Wto 21 Cze, 2011 juz nigdy z markiem nie bede biegać jak zobacyzłem te 20kmVlodarsky - Wto 21 Cze, 2011
martin.h napisał/a:
Przez płotki czy normalnie ? Kurde szybko
wiesz Przemo zrobił dużo większy dystans... na większym dystansie średnia spada poza tym ja jeżdżę na dużych i bardzo cieniutkich kołach napompowanych na 6-6,5bar więc łatwiej mi przychodzi lepszy wynik.martin.h - Wto 21 Cze, 2011 Aaaa, ja myślałem że masz taką średnią w biegach Vlodarsky - Czw 23 Cze, 2011 dzis biegalem z pP - wykres niszczy
też tak uważam! Przem_106 - Pią 24 Cze, 2011 Wczoraj miała byc 10-tka na maxa w tempie 4min/km, ale nie załączył mi się GPS Ruszałem 2 razy i nic.
Nie mogłem ustalic dokładnie tempa, sądze, ze było ponizej 4/km, bo trasa nie była policzona.
Prawdopodobnie wystartowałem za szybko. Po około 7-7,5km poprostu umarłem! Zatrzymałem się i powiedziałem dosc! Koncowe 2,6 przetruchtałem i tu mi się włączył GPS.
Ja tez zaglądam do ciebie i widziałem rowerek. A co to jest ten pP, bo nie kumam czemu tak wolno
Dzis wieczorem lece 12km tempem przyspieszającymVlodarsky - Pią 24 Cze, 2011
Przem_106 napisał/a:
A co to jest ten pP, bo nie kumam czemu tak wolno
taki użytkownik forum pP, mój sionsiatpP - Pią 24 Cze, 2011
Przem_106 napisał/a:
A co to jest ten pP, bo nie kumam czemu tak wolno
my tempem przyśpieszającym odwrotnie proporcjonalnieVlodarsky - Pią 24 Cze, 2011
pP napisał/a:
my tempem przyśpieszającym odwrotnie proporcjonalnie
jutro część II !!pP - Pią 24 Cze, 2011 fak damn Vlodarsky - Pią 24 Cze, 2011
pP napisał/a:
fak damn
wytrzymaj ze mną jeszcze miesiąc i po 10km będziesz mówił, że dopiero się rozgrzałeś