Miniac - Nie 10 Lip, 2011 było ELEGANCKO!! Stf - Nie 10 Lip, 2011 jakieś konkrety kurfa poprosimy okeeeeeeej ?Miniac - Nie 10 Lip, 2011
Czasówki zaczynają być takimi Mickey Mouse Stages, ale w REAL RACE (chociaż tego nie czuć na video) naprawdę zaczynają się niezłe emocje. Jazda w szyku 140-180kmh, zupełnie inne auta, różne możliwości - LUBIE TO! Stf - Nie 10 Lip, 2011 nieukryty helikopetr masz w rowerze Miniac - Nie 10 Lip, 2011
pumfkp napisał/a:
Evo to co Stf/Ja objechaliśmy na poprzednim lapie wydachowalo na zapoznaniu
Coś musiało być nie tak. Naprawdę wydarzyła się ogromna 'przykrość'
Miniac - Nie 10 Lip, 2011 Stf - Nie 10 Lip, 2011 Piter znowu lecisz torem 4 łapa, średnie podejście fwd... + nerwowo - 2 tło. strasznie ciasno!rasta - Nie 10 Lip, 2011 Adrenalina brała górą
Lap'em jestem wkurwiony ale są on-boardy wiec więc mam dowód, na dobry czas
Ale to RRD i RR to była mega kosa, najlepsze ściganie ever pomimo tak małej ilości samochodów. A wracając do filmiku Miniaca, to fakt błędów było sporo, ale na meta wpadliśmy 200m za Miniaciem więc nie jest źle, tym bardziej, że aktuator nadal nie działa dobrze (mój błąd) i nie udało się ogarnąć i ustawić właściwego doładowana.Jakarti - Nie 10 Lip, 2011 a jak doszlo do dacha??
wiem, ze to wyscigi itd.. ale boje sie zeby w ktoryms momencie komus sie nie stalo cos powazniejszego.. w sumie to wyscigi wiec wszystko mozliwe. wtedy znajac PL rozpetalaby sie burza i koneic sciagjek..
co z takim samochodem mozna zrobic? smieci?pum - Nie 10 Lip, 2011 koleś jechał ZAPOZNANIE i wszedł za szybko w szykane, postawiło bokiem -> trawa -> rolkapum - Nie 10 Lip, 2011 Stf o jakim torze jazdy mówisz... tam byo ogień, byle się jakoś zmieścić i ogień Stf - Nie 10 Lip, 2011 mówię o hamowaniu w zakręcie i rozpoczynaniu napędzania się dopiero na prostych na tym onboardzie. gdyby tak wcześniej hamować i wcześniej dzida, miniac mógłby mieć problem z wyprzedzeniem.
co do rolki to niezły niefart. tydzień po tygodniu... a mało brakło aby były 3 rolki na przestrzeni 3 tygodni...
.. nie fajnie, że puścił gaz w 2.43 pum - Nie 10 Lip, 2011 z poziomu pasażera mam wrażenie że Rasta mógł łatwiej wyciągać to wszystko dodając po prostu gazu. Raz nawet wymiękłem i krzyknąłem "gaz" - u mnie przynajmniej tak do działa. Jak jest w rzeczywistości nie wiem - morsem nie jeździłem a Rasta trochę nerwowo ale chyba wie co robi