HydePark - megane coupe f7r vs xsara vts vs almera gti
Bad-i - Śro 17 Sie, 2011 da sie i to duzoooooo.......
Pokaz mi w PL kilka przykladow F4R z ponad 200 konnymi motorami..... Ja dam dosc dobry, Clio ktorym sciga sie Byśkiniewicz w płaskich ma obecnie 217 KM. Tyle tylko ze to juz 4 motor w tym sezonie (wszystkie poprzednie 3 nie daly rady )
za to znam z 3-4 silniki F7R ktore maja min. 210 KM i lataja jak zle
Dla mnie silnik ze sporta to nieporozumienie, w sensie logicznego ich dlubania.GeKo - Śro 17 Sie, 2011 250KM u Filipa Mocie
Pewnie podobna moc u Karoliny Czapki była.Anonymous - Śro 17 Sie, 2011 clio Barana z gór tez słabe nie jestGeKo - Czw 18 Sie, 2011 Jeszcze Clio Gajewskiego.kubas - Czw 18 Sie, 2011
GeKo napisał/a:
250KM u Filipa Mocie
To jest ogień niesamowity!Anonymous - Nie 21 Sie, 2011 Jeden gość się ściga megane w wyścigach płaskich, silnik F7r robiony u Świątka strojony w PolCarze, obrobiona głowica,wybrane denka tłoków,wałki zmienione,remap i zamiast 170-180KM i ponad 200Nm wyszło 161KM i 190kilka Nm, podobno sam Świątek się zdziwił, a gość mi pisał że drugi raz by się tego niepodjął bo kasy poszło w chooj a efekty małe mi się wydaje że z F7r jest jeden problem ludzie w PL nieumieją go "dobrze" zrobić, co innego f4r jest teraz popularny i mechanicy coś tam wiedzą jak go dłubnąć