A na pytanie jakie są koszty ogrzewania? Odp. No wie Pan nie da się określić zależy jaka zima będzie.
tego się nie da określić, można ew przedstawić rachunki za zimę ew, na spotkaniu własciciel Ci powie ile płacił. tu będziesz miał całość podzielone na powierzchnię i od najmowanej pow. liczone.
Wg mnie właśnie kobitka z agencji powinna mieć takie info ile właściciel bierze za ogrzewanie skoro jest z kotłowni a nie z C.O, przeważnie podają kwotę ile za m2 5-7-10zł różnie. za miesiąc za ogrzewanie.pP - Wto 15 Lis, 2011 ja za ochrone płace 1ziko za 1 m2, czyli 60złM - Wto 15 Lis, 2011 To są tzw opłaty wirtualne Jacek - Wto 15 Lis, 2011
pP napisał/a:
ja płace 500zł - czynsz 430zł + 70ziko za garaż..
co to jest to ziko, bo nie kumam O_oAnonymous - Wto 15 Lis, 2011 okiz pisane o końca, Jacek Hello??
474.000 + garaż 36.000 = 510.000 do wykończenia
czynsz 10 zł za m2 za samo mieszaknie 600 zł./mies. czyli mogę śmiało liczyć garaż 50-70 zł./mies.
użytkowanie wieczyste gruntu około 400/500 zł rocznie.
sam nie utrzymam tak dużego mieszkania bez dobrego zarobku.Jakarti - Wto 15 Lis, 2011 przeciez w wwie jest tak zajebi scie. nie pier rol - kupuj!Michał - Wto 15 Lis, 2011 smiechu warte
600 tyś za mieszkanie na pradze ...no name - Wto 15 Lis, 2011
Michał napisał/a:
smiechu warte
600 tyś za mieszkanie na pradze ...
Nie, idzie metro i robi się to samo co na UrsynowieJakarti - Wto 15 Lis, 2011 Majkul,
NA PRADZE nie ma juz negatywnego wydzwieku. wrecz przeciwnie. swiat sie zmienia.
cena jak wszedzie indziej w WWie.
poza tym pod nosem masz metro, zoo, centrum handlowe i starowke. to nie jest zle miejsce EmerytRs2 - Wto 15 Lis, 2011 miejscówka mistrz, bajka, widok taki jaki właśnie widać, to i tak jest poniżej 8.000 za 1 m2.
w zasadzie potrzebne mi jest mieszkanie 2 pok. ale patrząc perspektywicznie, nawet pod względem zarobku, takie 3 pok. jest lepsze pod wynajem. wpuszczam tam 3 studentki i koszę $$ .
bo jest np. takie 47 m2 3-pok za 372.000, ale strona pólnocny wschód, oraz południe, widok na warszawę z balkonu aczkolwiek będzie widać stadion narodowy i i wieżowce, ale pod spodem lidl nowy połączony z iwestycją, i parking dostaw od strony sypialni,
czyli widok na Al.solidarności/ wschodni i targówek od strony sypialni.