HH.ORG na Torze - [Trening] Tor Radom 22 pazdziernika
no name - Czw 06 Paź, 2011 wpłacać, wpłacać roj - Czw 06 Paź, 2011
Bonczek napisał/a:
Mi się udało nabyć 4 szt. - Janusz dacha można strzelić obojętnie na jakich oponach więc się nie spinaj
ale właśnie wtedy najbardziej widać opony! trzeba dbać co na pierwszym planie będzie!
Bonczek napisał/a:
No name wpłacać już czy nie?
załatw to po swojemu i na listę!EmerytRs2 - Czw 06 Paź, 2011
Bonczek napisał/a:
No name wpłacać już czy nie?
wpłacaj, najwyżej kasa przepadnie
to je zostaw, bo nic na ułęż nie będę miał tago-mago - Pią 07 Paź, 2011
no name napisał/a:
wpłacać, wpłacać
No to brakuje jeszcze tylko.. 22 chętnych?
Podaj mi namiary na siebie, żeby mogli się zgłaszać ludzie spoza HH.no name - Pią 07 Paź, 2011 PW
Brakuje 20-tu bo jakiś przelew doszedł
tylko nie mam jak sprawdzić do poniedziałku od kogoroj - Pią 07 Paź, 2011 ten przelew pewnie od Maniaq (mg zr o który wspominałem) bo wczoraj mi napisał, że wysłał.tago-mago - Pią 07 Paź, 2011
no name napisał/a:
PW
Brakuje 20-tu bo jakiś przelew doszedł
tylko nie mam jak sprawdzić do poniedziałku od kogo
Do kiedy musimy zamknąć listę i wszystkie wpłaty?
Jest kilka osób wstępnie zainteresowanych, 3-4 auta.no name - Pią 07 Paź, 2011 10-ty to brzmi fajnie ale już wiem że się nie uda,
powiedzmy że 15-ty.no name - Pon 10 Paź, 2011 Nie żartujcie że nie chcecie jeszcze poupalać na
koniec sezonu Bonczek - Pon 10 Paź, 2011 Kurde widzę lekką lipę w postaci 5 osób tago-mago - Pon 10 Paź, 2011
Bonczek napisał/a:
Kurde widzę lekką lipę w postaci 5 osób
Ja bym jednak chciał pojeździć, więc pracuję nad jej powiększeniem.
Jeśli pozostali zrobią to samo, to na pewno będzie "great success". Kenet - Pon 10 Paź, 2011 Ja nie jadę, nie mam opon Bonczek - Pon 10 Paź, 2011 Mam Federale jak coś roj - Pon 10 Paź, 2011
Bonczek napisał/a:
Mam Federale jak coś
już proponowałem Kenetowi, że mu r888 sprzdam za 800 po prostu mu je mogę podrzucić i odda mi różnicę bo tamtej kasy jeszcze mu nie przelałem Bonczek - Pon 10 Paź, 2011 Mi się wstępnie wyklarowały 3 osoby jeszcze