no name - Sob 15 Paź, 2011 Są wałki i wałki Marek23 - Sob 15 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
jedyne co to jezeli masz jakas zaufana stacje prywatna(!) to mozesz sie dogadac zeby benzyne pisali Ci na fakturze jak diesel. Ceny teraz poodobne, ja tak sie umowilem i nawet jak kupuje 5l do pily tez pisza jako disel na fakture zbiorcza. Tylko ze u nich mam 6 aut nie wiem czy ktos Ci sie zgodzi jak bedziesz mial jedno auta. Nie wiem jak oni to sobie pozniej rozliczaja ale nie narzekaja na to, a samej benzyny w miesiacu to 3 pelne baki megana.
polski bohater. brawo!
Jak państwo robi w konia obywateli nieżyciowymi obostrzeniami, tak obywatele się adaptują do sytuacji...martin.h - Sob 15 Paź, 2011
no name napisał/a:
Ja może jakiś inny jestem ale opisywanie wałków
na forum publicznym jest dla mnie dziwne
+1
Jacek napisał/a:
polski bohater. brawo!
+1
Myślę, że kolega od Fotki nas jeszcze zaskoczy czymś ciekawym i wtedy będzie mozna mu już pełnoprawnie zmienić nicka na "polski" cfaniakMarek23 - Sob 15 Paź, 2011 Widzę,że mamy reprezentację urzędu skarbowego na forum. Martin, prowadziłeś kiedyś działalność gospodarczą?no name - Sob 15 Paź, 2011 Marek23, ja prowadziłem i prowadzę.
Uważasz że opisywanie przekrętów na forum publicznym/otwartym
to mądra rzecz ? hmm ?martin.h - Sob 15 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Widzę,że mamy reprezentację urzędu skarbowego na forum. Martin, prowadziłeś kiedyś działalność gospodarczą?
Nie prowadziłem Marku.
Ja nie mam zbytnio pretensji do kogoś kto kombinuje, każdy orze jak może, ale chwalenie się tym na forum jest mega żałosne marcinstachon - Sob 15 Paź, 2011 ja pierd... a co beda mnie IP szukac. Troche przesadzacie panowie.no name - Sob 15 Paź, 2011
marcinstachon napisał/a:
ja pierd... a co beda mnie IP szukac. Troche przesadzacie panowie.
Są sprawy o których nie mówi się tak hop siup.
Ktoś może poczuć się zle widząc że kupujesz 1M na firmę
i jak przy okazji schodzisz z kosztów.
Widocznie więcej przeżyłem niż Ty i spotkałem
się z różnym podejściem, ale to Twoja sprawa.Marek23 - Sob 15 Paź, 2011
no name napisał/a:
Marek23, ja prowadziłem i prowadzę.
Uważasz że opisywanie przekrętów na forum publicznym/otwartym
to mądra rzecz ? hmm ?
Nie. Bardziej chodzi mi o gadke o cwaniactwie,jeśli ktoś próbuje sobie poradzić z kłodami jakie państwo rzuca przedsiębiorcom pod nogi. Co do zawiści o 1M, masz rację, też bym nie pisał o takich rzeczach.M - Sob 15 Paź, 2011 Zgadza sie, lepiej edytowac posta a my wiemy o co chodzi przeciez, tez żyjemy w polsce.Jacek - Sob 15 Paź, 2011
M napisał/a:
...tez żyjemy w polsce.
niektórzy w polsce A nie którzy w B.
idę zapłacić VAT 7K i PIT 5L. pozdro chopyM - Sob 15 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
M napisał/a:
...tez żyjemy w polsce.
idę zapłacić VAT 7K i PIT 5L. pozdro chopy
I jak tam idzie Ci biznes?Jacek - Sob 15 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Jacek napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
jedyne co to jezeli masz jakas zaufana stacje prywatna(!) to mozesz sie dogadac zeby benzyne pisali Ci na fakturze jak diesel. Ceny teraz poodobne, ja tak sie umowilem i nawet jak kupuje 5l do pily tez pisza jako disel na fakture zbiorcza. Tylko ze u nich mam 6 aut nie wiem czy ktos Ci sie zgodzi jak bedziesz mial jedno auta. Nie wiem jak oni to sobie pozniej rozliczaja ale nie narzekaja na to, a samej benzyny w miesiacu to 3 pelne baki megana.
polski bohater. brawo!
Jak państwo robi w konia obywateli nieżyciowymi obostrzeniami, tak obywatele się adaptują do sytuacji...
mamy w firmie około 60 samochodów z czego 3/4 w benie. myślisz że dla tych paru zaoszczędzonych groszy można by robić takie wałki żeby byle łajza z urzędu dobrała ci się do dupy?
a to że obostrzenia utrudniają życie nigo nie zwalnia do robienia wałków i oszukiwania.
zawsze można przeprowadzić się np do Austrii Jacek - Sob 15 Paź, 2011
M napisał/a:
Jacek napisał/a:
M napisał/a:
...tez żyjemy w polsce.
idę zapłacić VAT 7K i PIT 5L. pozdro chopy
I jak tam idzie Ci biznes?
płacę jedno i drugię więc jakoś idzie M - Sob 15 Paź, 2011